Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση - Το Ηλεκτρονικό BLOG για την Ηλιούπολη http://www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/
KAI twitter https://twitter.com/CITYOFILIOUPOLI

Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ηλιούπολης, κλειστά τα μαγαζιά Τρίτη και Τετάρτη
enosi_helioupolisΣτην 48ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου συμμετέχει η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης (ΕΒΕ). Η Ένωση κάλεσε τα μέλη της, επαγγελματίες της Ηλιούπολης, να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους και να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργία, ενάντια στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση. Η απόφαση πάρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσης που έγινε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.  
 
Συνελήφθη σπείρα διαρρηκτών, που λήστευαν κατοικίες και στην Ηλιούπολη
Εγκληματική ομάδα αλλοδαπών, που λήστευαν κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξάρθρωσε η Αστυνομία.  Συνελήφθησαν τέσσερις Γεωργιανοί, 33, 32, 28 και 22 χρόνων, οι οποίοι παραβίαζαν τους αφαλούς των κλειδαριών εισόδου με κλειδιά πασπαρτού, άρπαζαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, είτε τα έστελναν στη χώρα καταγωγής τους, είτε τα πουλούσαν.
Η σπείρα, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει διαπράξει - σύμφωνα με την Αστυνομία- επτά διαρρήξεις σπιτιών σε Αμπελόκηπους, Νίκαια, Νέο Κόσμο, Κουκάκι, Ηλιούπολη και Πατήσια.
Σε έρευνα, που έγινε σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας για αποθήκευση των κλοπιμαίων, στην Καλλιθέα και τον Νέο Κόσμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών, κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών και άλλων αντικειμένων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, επτά συσκευές USB, πλήθος κλειδαριών ασφαλείας και κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
 
Μαραθώνιος για τη σκελετική υγεία Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης ασθενών με οστεοπόρωση διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης ολοήμερο Μαραθώνιο χορού και ιατρικών εξετάσεων για παιδιά και μεγάλους, στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου μακαρίου 3).

Πρόγραμμα εκδήλωσης

10:00 -12:00
Χορεύουμε σαν Σταρ!
  • Μάθημα χορού (Zumbatomic® και latin)για τους μικρούς μας φίλους (8-15 ετών) και τους γονείς τους!
  • Είσοδος για τα παιδιά 5€
  • Δωρεάν για τους γονείς
Διαβάστε περισσότερα...
 
1-4 το τοπικό ντέρμπι Φωστήρα – Χαραυγιακού και 1-1 η Ηλιούπολη με τα Μελίσσια

fws-xaraΠερίπου 400 φίλαθλοι παρακολούθησαν το τοπικό ντέρμπι , Φωστήρα - Χαραυγιακου. Ο Φωστήρας προηγήθηκε στο 15΄λεπτό με γκολ του Φαρμάκη, Το δεύτερο ημίχρονο όμως είχε αποβολές και τέσσερα γκολ για τον Χαραυγιακό. Στο 50 αποβολή για τον Μπιρμίλη (ΧΑΡ) με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο  55' ο Ντότσικας κάνει το 1-1 ο Παπαδημητρίου  το 1-2, αποβολή του Αθανασοπουλο Τερματοφύλακας του ΦΩΣΤΗΡΑ στο 74',  ο Τζανετος  στο 77' το 1-3 και ο Τσαφταριδης στο 85'  το τελικό 1-4.
Ο ΓΣΗ κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει στο 55' με τον Ζουμπουνέλη και να ισοφαρίσει τα Μελίσσια που προηγήθηκαν με 0-1 στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη είχε δυο δοκάρια και μια χαμένη ευκαιρία στο 89 με κεφαλιά του Πετρίτση. Τα Μελίσσια κατάφεραν και έφυγαν από την Ηλιούπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

 
Απεργίες εργαζομένων στην καθαριότητα

 Λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων του Δήμου, από το Σάββατο 3/11 έως την Τετάρτη 7/11/12, δεν θα γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ τους συμπολίτες μας, να κρατούν τα απορρίμματά τους στις οικίες τους, προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία εστιών δυσοσμίας και μόλυνσης.
Για τις περιπτώσεις αναπόφευκτης ανάγκης ο Δήμος έχει τοποθετήσει τρεις μεγάλες σκάφες ανοιχτού τύπου και μία κλειστού τύπου για τη συγκέντρωση των απορριμμάτων, στα παρακάτω τέσσερα σημεία της πόλης:

  • Πλ. Κανάρια
  • Πλ. Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία)
  • Πλ. Ανεξαρτησίας (Αγ. Μαρίνα)
  • Αγ. Παρασκευή (Εθν. Μακαρίου & Κυπρίων Ηρώων)

2/11/12

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
Σοκ, 70χρονός συνταξιούχος ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια, συνελήφθη από την ασφάλεια Ηλιούπολης

Σοκ και αποτροπιασμός... Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας ασφαλείας Ηλιούπολης και του τμήματος ανηλίκων, συνέλαβαν το απόγευμα έναν 70χρονο συνταξιούχο του ΝΑΤ κατηγορούμενο για παιδεραστία.
Ο συλληφθείς ασελγούσε τα τελευταία δύο χρόνια σε έξι αγόρια, εκ των οποίων τα τρία είναι Ελληνόπουλα, ηλικίας 13 έως 16 ετών, μέσα στο σπίτι του! Η σύλληψη του παιδόφιλου Πριν από λίγες ημέρες το αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, δέχθηκε μία ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε ότι σε συγκεκριμμένη οδό υπάρχει ένας παιδόφιλος που ασελγεί κατ΄ εξακολούθηση σε ανήλικα αγόρια. Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα έφθασαν στα ίχνη του 70χρονου και το απόγευμα έγινε έφοδος στο σπίτι του. Όπως διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος έφερνε τα αγόρια στο σπίτι του για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις. Εκεί τα έβαζε να βλέπουν ερωτικές ταινίες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, να μπαίνουν στο ίντερνετ για να σερφάρουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, να παίζουν παιχνίδια, ενώ κάποιες φορές τους έδινε και χαρτζηλίκι. Αυτά βέβαια τα έκανε για να πείθει τα ανήλικα θύματα του, να ασελγεί πάνω τους... Οικογενειακός φίλος με το ένα θύμα του Ο 70χρονος αρχικά είχε πλησιάσει ένα αγόρι, με την οικογένεια του οποίου ήταν φίλος και στη συνέχεια το χρησιμοποιούσε σαν "δόλωμα" για να φέρνει και άλλα αγόρια της ηλικίας του στο σπίτι του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα
Μεγάλη ανταπόκριση στα δωρεάν  φροντιστηριακά μαθήματα
Με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν τα δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, που υλοποιεί ο Δήμος Ηλιούπολης, με τη συνεργασία  εθελοντών εκπαιδευτικών, σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

  Στα μαθήματα συμμετέχουν σε σταθερή βάση 99 παιδιά, ενώ ο αριθμός αυτός τείνει αυξανόμενος, και διδάσκουν 17 εκπαιδευτικοί από τους 24 που έχουν προσφερθεί, να καλύψουν και άλλες ώρες εάν υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση μαθητών.
Η συμμετοχή μαθητών ανά τάξη είναι:
Α΄ Γυμνασίου: 18 παιδιά
Β΄ Γυμνασίου: 13 παιδιά
Γ΄ Γυμνασίου: 14 παιδιά
Α΄ Λυκείου: 18 παιδιά
Β΄ Λυκείου: 20 παιδιά
Γ΄ Λυκείου: 16 παιδιά

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα την Δευτέρα 5/11. - Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα

Στάλθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η σχετική Υπουργική Απόφαση στις Διευθύνσεις Α/θμιας & Β/θμιας της χώρας για αλλαγή ημερομηνίας και οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη 2012. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί οι εκλογές για την Τετάρτη 7/11, η γενική απεργία όμως που προκήρυξαν η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετέθεσε την ημερομηνία για τις 5/11. ΟΙ εκλογές γίνονται για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα Περιφερειακά, Ανώτερα Περιφερειακά και Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβουλία Πρωτοβάθμιας , Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε., Π.Υ.Σ.Δ.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε., Κ.Υ.Σ.Π.Ε., Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.) και των υπηρεσιακών συμβουλίων των εκπαιδευτικών.

Στους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα θα χορηγηθεί άδεια μιας ημέρας.

 
Δελτίο Τύπου Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

afisa_basket_marfin.jpgΗ Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης και του ΣΚΑΪ, διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της Τράπεζας και της ομάδας των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ KAI 16ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΗΣ

agia_marinaΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ  ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ KAI 16ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου  6:00μ.μ. Ιερό Ευχέλαιο
Τρίτη 6 Νοεμβρίου 6:00μ.μ. Παράκληση της Παναγίας
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
6:00μ.μ. Παράκληση Αγίας Μαρίνης
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

§  6.00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός, Λιτή, Αρτοκλασία.
§  9.00 μ.μ. Αγρυπνία - Όρθρος μετ' εγκώμιων του Αγίου και νυχτερινή Θεία Λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΟΔΗΛ - Ενημέρωση Αρμοδίων Δήμου Ηλιούπολης για Ενέργειες

dimizasΠΡΟΣ κ.Δημαρχο Ηλιούπολης κ.κ.Επικεφαλείς Πολιτικών Παρατάξεων  
Δήμου Ηλιούπολης                          

ΚΟΙΝ.κ. Πρόεδρο Δημ.Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Γεν. Γραμματέα Δήμου Ηλιούπολης κ.κ Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΟΔΗΛ -   Διοικητικό Συμβούλιο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Αρμοδίων Δήμου Ηλιούπολης για Ενέργειες

1. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/02/2011 ελήφθη απόφαση συγχώνευσης των δύο υφισταμένων νομικών προσώπων Αθλητικός Οργανισμός και Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης , σε ένα ,το γνωστό πλέον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης {ΠΑΟΔΗΛ}

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μειώσεις τελών, ίδρυση Δημοτικού Ωδείου και άλλα σημαντικά θέματα στο Δ.Σ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Οκτωβρίου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

  • Η διατήρηση του ύψους των δημοτικών τελών στο ίδιο επίπεδο με τα δύο προηγούμενα έτη για τα έτη 2013 - 2014, καθώς και μειώσεις και απαλλαγές από διάφορα τέλη, συνδρομές κ.λπ. προς το Δήμο, για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Οι σχετικές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν αναλυτικά.
  • Η ίδρυση Δημοτικού Ωδείου στην πόλη μας, που θα προσφέρει εκμάθηση οργάνων και μουσική παιδεία στα παιδιά των συμπολιτών μας, σε προσιτές τιμές.
  • Η λήψη πρωτοβουλιών, κατόπιν πρότασης του Δημάρχου, για την επίσπευση των διαδικασιών εκκαθάρισης της «Ευώνυμος Α.Ε.» και την καταβολή κατ' απόλυτη προτεραιότητα των οφειλομένων στους εργαζομένους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι κρoκόδειλοι κλαίνε ….. από Υπερηφάνεια …!!!

logo_iliou_polisΤην 1-11-2012 από τον κ. Γ. Γιαννόπουλο, πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ, μάθαμε ότι με τη δικαιολογία πως, ζητήθηκαν 18 συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το ΚΑΦΑΔΗΛ και δόθηκαν μόνο 8 και 24 συμβάσεις έργου και δεν δόθηκε καμιά,   αποφάσισαν εν κρυπτώ, να προβούν σε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του νομικού προσώπου με την κοινωνικοσυνεταιριστική εταιρεία με την επωνυμία «Κοινωνική Συνεταιριστική Δράση»  ώστε να προσλάβουν 25 άτομα για τις ανάγκες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.  Μάλιστα ο κ. Πρόεδρος  δήλωσε   πολύ   υπερήφανος    γι αυτό το κατόρθωμα......
Εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική τέτοιου είδους δηλώσεις θα προκαλούσαν θυμηδία!
Το τι επιδιώκουν,  μέσα από αυτή τη χυδαία πρωτοβουλία, είναι φανερό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  στις  2.11.12

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ:

  • Αποχή από κάθε εργασία το Σαββατοκύριακο σε όλες τις υπηρεσίες.
  • ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΤΩΝ ΝΠΔΔ.
  • Συγκέντρωση τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου όλων των εργαζομένων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας έξω από το Δημαρχείο. Πορεία στη πόλη με ανακοίνωση προς τους πολίτες.
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 6 & ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ  ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης

 
Να επιστραφεί ο φόρος κατανάλωσης για το πετρέλαιο θέρμανσης των σχολείων

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας για την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης στο 80% του πετρελαίου κίνησης, ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) αυξάνεται από τα 60€ στα 330€  ανά 1000 λίτρα!

Η αύξηση αυτή δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα, στο θέμα της προμήθειας πετρελαίου για τη θέρμανση των σχολείων, δεδομένης και της κατά 50% μείωσης της χρηματοδότησης των Σχολικών Επιτροπών, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων.

Ήδη ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας, κ. Γ. Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Μ. Σκουλάκης και ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δ. Γιάννου έχουν αναδείξει το θέμα, με  επιστολές και διαβήματα προς τους αρμόδιους φορείς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανοικτή συζήτηση προβληματισμού και ενημέρωσης με κεντρικό θέμα:Υπάρχει ακόμα ελπίδα ;
Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης (ΕΝΑΚ) Διοργανώνει viewerc
«Υπάρχει ακόμα ελπίδα ; »
Με ομιλητές: Οδυσσέα Βουδούρη Βουλευτή ΔΗΜΑΡ.
Νίκο Κοτζιά. Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά-Συγγραφέα
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Η κοινωνία ασφυκτιά, οι πολίτες οργίζονται, τα περιθώρια και οι αντοχές εξαντλήθηκαν. Ως εδώ ! ! !.
Σας περιμένουμε
Ο επικεφαλής
Δημήτρης Πανταζόπουλος
 
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό της Δημοτικής συγκοινωνίας, πως δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια σήμερα Πέμπτη 1/11/2012 από 12:00 μέχρι 15:00 λόγω της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ, αύριο Παρασκευή 2/11/2012 από 08:00 μέχρι 10:00 λόγω συμμετοχής των οδηγών στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους και το Σάββατο 3/11/2012 όλα τα δρομολόγια λόγω της αποχής από την εργασία που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ ΟΤΑ.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
 
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΣΚΑ Νίκη για τον ΓΣΗ απέναντι στον πρωτοπόρο

basket-ballaΗ ομάδα του ΓΣΗ την Δευτέρα 29/10 κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας  - ΔΑΣ Άνω Λιοσίων  . Η καλή άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του ΓΣΗ .  Ο επόμενος αντίπαλος την Δευτέρα 5/11 ο Αργοναύτης Τριγλίας στην Ραφήνα. Τα δεκάλεπτα  του αγώνα ΓΣ Ηλιούπολης - ΔΑΣ Άνω Λιοσίων α.17-25, β 40-43 (ημηχρονο )γ 56- 57, δ 67-62 (τελικό)
ΓΣ Ηλιούπολης : ( Κωστόπουλος Β. ) Κουκουλάς , Κώνστας 2, Παπαδημητρίου 3, Ρούσσος 2, Γκόλμπαν , Παπαδάκης 9(1), Ντάσσης 11(1), Οικονόμου 13(4), Τζανετάκος 10, Μαντάς 8, Τσιάκος 5(1), Ρούμελης 4.

ΔΑΣ Άνω Λιοσίων: ( Παπανικολάου Γ.) Δημόπουλος, Ζέρβας 7, Γραμμάτικας 7(2), Καραγρηγορίου 13(3), Σαρακασίδης 8(1), Βεντούρης 8(2), Διολετής 14, Αρτεμάκης 2, Δημας 3(1), Μαργαρίτης , Παπακωνσταντίνου ,Παπασπυρόπουλος .

 
Forum Διαβούλευσης. Ο Δήμος Ηλιούπολης πιο κοντά στον πολίτη

forum_dhmouΠιο κοντά στον πολίτη έρχεται η Δημοτική Αρχή, αξιοποιώντας  τις νέες τεχνολογίες.
Μετά τη  ζωντανή Ηλεκτρονική Συζήτηση με το Δήμαρχο, που ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, θέτει σε λειτουργία το Φόρουμ Διαβούλευσης  του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimosilioupolis.gr, θα αναρτώνται προς συζήτηση θέματα που απασχολούν τους δημότες και την πόλη, προκειμένου να αναπτύσσεται ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλους τους συμπολίτες μας και να κατατίθενται οι απόψεις και οι προτάσεις τους. Θέματα προς συζήτηση μπορούν να ανοίγουν και οι πολίτες, για ζητήματα που κατά την κρίση τους πρέπει να απασχολήσουν τη Δημοτική Αρχή ή τους συνδημότες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση σε δημοσίευμα

epesan_oi_maskesΛάβαμε την επιστολή του Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου που ακολουθεί, με την οποία απαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Έντυπη έκδοση» το Μάρτιο του 2011. Το άρθρο ήταν σχετικό με το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και είχε τίτλο «Έπεσαν οι μάσκες γιατί κύριε Δήμαρχε;»

"Με έκπληξη διαβάσαμε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, με τίτλο «Έπεσαν οι μάσκες γιατί κύριε Δήμαρχε;», του κ. Χάρη Μαντζίπα, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται ο Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος ότι θέτει «πρώτα το Πασοκ», σε αντίθεση με το προεκλογικό σύνθημα και έμβλημα της παράταξης που τον στηρίζει «Πρώτα η Ηλιούπολη».
Κατανοούμε βεβαίως ότι οι εύκολες και ατεκμηρίωτες επιθέσεις κατά του προσώπου του Δημάρχου ικανοποιούν τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, στις οποίες ενδεχομένως επιθυμείτε να προσφέρετε τις  υπηρεσίες σας,  αλλά αντίκεινται στους κανόνες της αξιόπιστης και έγκυρης δημοσιογραφίας. Δεν θα έπρεπε, αγαπητοί κύριοι, πριν δημοσιεύσετε την άποψη που διατυπώνετε, να επικοινωνήσετε με τον Δήμαρχο, κ. Β. Βαλασόπουλο, για να έχετε και τη δική του τοποθέτηση στο θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη, στο οποίο αναφέρεστε;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
H Ομάδα του blog Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: