Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Αραμπατζής Γαβριηλ- Σας προτρέπω να στηρίξετε την παράταξή μας για να δημιουργήσουμε μια πόλη που είναι υπερήφανη για τη φύση και σέβεται τους πολίτες της.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Τα θέματα του περιβάλλοντος πρέπει να είναι σε άμεση προτεραιότητα, όχι μόνο στην πόλη μας αλλά στη χώρα μας και στον κόσμο όλο. Η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί την αφοσίωση και την αναλήψη δράσης από κάθε άνθρωπο. Μόνο με τη συνεργασία όλων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το περιβάλλον. Οι βελτιώσεις στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, της εξοικονόμησης ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης, της ποδηλατοκίνησης και των βιοκλιματικών δράσεων μπορούν να καταστήσουν την πόλη μας φιλική στο περιβάλλον, ανθρώπινη και λειτουργική. Το περιβάλλον αξίζει τον σεβασμό όλων μας, και είναι καθήκον μας να το προστατεύσουμε.

Δυστυχώς, η αποτυχία της τρέχουσας διοίκησης του δήμου να προστατεύσει το περιβάλλον, η οποία γίνεται αισθητή ειδικά κατά τη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού, απαιτεί μια νέα στρατηγική για την πόλη μας σε θέματα περιβάλλοντος και πράσινου.

Η παράταξή μας δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα εργαστούμε για τη δημιουργία πράσινων χώρων, περιορίζοντας τη ρύπανση και προάγοντας την αειφορία. Θα προωθήσουμε τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και θα ενθαρρύνουμε την υιοθέτηση πρακτικών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σήμερα, καλούμαστε να δεσμευτούμε για έναν πιο πράσινο κόσμο. Σας προτρέπω να στηρίξετε την παράταξή μας για να δημιουργήσουμε μια πόλη που είναι υπερήφανη για τη φύση και σέβεται τους πολίτες της. Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, όπου το περιβάλλον απολαμβάνει τον σεβασμό που του αξίζει.

Γαβριήλ Αραμπατζής
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: