Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τελευταία Νέα από την Ηλιούπολη

Στην Ηλιούπολη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας

kikilias_ilioupoliΣε εκδήλωση με θέμα αυτοδιοικητικές & περιφερειακές εκλογές που διοργάνωσε ο Β2 Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 στη Ηλιούπολη μίλησε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βασίλης Κικίλιας.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής Βαγγέλης Κοκόσης ο ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου  ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βασίλης Κικίλιας, οι βουλευτές Βύρων Πολύδωρας, Κωστής Χατζηδάκης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μανώλης ο τ. πρόεδρος της Β2 νομαρχιακής Παρασκευάς Γιαννόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού Νάσος Σπυρόπουλος.Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένους από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Β2 Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ), μιας και του δόθηκε η ευκαιρία να'ρθει σε επαφή με τον απλό νεοδημοκράτη, αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους. Ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στις περιφερειακές εκλογές είπε «Το αύριο είναι δικό μας, ελπίζουμε για το νέο και το νέο είμαστε εμείς σε αυτές τις εκλογές, ο κόσμος έδειξε έτοιμος να στηρίξει τους νέους, φιλόδοξους και οραματιστές πολιτικούς».
Διαβάστε περισσότερα...


Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει στην Ηλιούπολη τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Πατσαβό
fotis_kouvelisΤη θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς για ανάδειξη του αυτοδιοικητικού και πολιτικού χαρακτήρα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου, επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ο οποίος είπε «Οι εκλογές θα στείλουν μηνύματα, αλλά δεν μπορεί να μετατραπούν σε ένα είδος δημοψηφίσματος», τονίζοντας ότι απορρίπτει «την επιλογή ενός αντιμνημονιακού μετώπου» και υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του έχει καταψηφίσει το Μνημόνιο.
Τα ονόματα υποψηφίων που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά είναι:
Στην περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον Θ. Ζαχαρόπουλο και στην περιφέρεια Πελοποννήσου τον Γ. Τσόγκα.
Σε δήμους της Αττικής στηρίζει: στην Ηλιούπολη τον Π. Πατσαβό, στη Γλυφάδα τη Μ. Λιγνού, στον Αγιο Δημήτριο τη Μαρία Ανδρούτσου, στο Π. Φάληρο τον Γ. Βαλλέτα, στο Δήμο Ψυχικού - Φιλοθέης τον Π. Ξηριδάκη, στο Δήμο Δραπετσώνας - Κερατσινίου τον Λουκά Τζάνη και στην Αίγινα τον Π. Κουκούλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν ξεχνώ τη "Δημόσια Περιουσία" Ραντεβού για τις 25 Γενάρη
Με τα στοιχεία που υπήρχαν λίγες μέρες προτού τη δική για τη δημόσια περιουσία (Τρίτη 28 Σεπτέμβρη)dhmosia_periousia διαφαινόταν ότι η υπόθεση θα πάρει νέα αναβολή.
Μια δικαστική απόφαση του 2007 έθεσε σε πραγματογνώμονα να ορίσει τους πρόποδες του Υμηττού και να πει που βρίσκονται τα οικόπεδα της δημόσιας περιουσίας σε σχέση με τους πρόποδες. Οι τρεις δήμοι Ηλιούπολης, Αργυρούπολης και Αλίμου όρισαν τεχνικό σύμβουλο για να ενημερωθεί και να συντάξει τεχνική έκθεση λαμβάνοντας υπόψη την πραγματογνωμοσύνη και όλα τα τεχνικά στοιχεία που έχουν κατατεθεί στις προηγούμενες δίκες.
Η λογική λέει ότι το Δικαστήριο δεν μπορεί να εκδώσει απόφαση, από τη στιγμή κατά την οποία δεν υπάρχει πραγματογνωμοσύνη και αν εκδώσει, πρέπει να ανακαλέσει την προηγούμενη απόφασή του στην οποίαν έλεγε ότι «μου χρειάζονται τεχνικές γνώσεις και δεν μπορώ να βγάλω απόφαση» και να πει τώρα ότι «δεν τις χρειάζομαι».
Επίσης αναβολή μπορεί να δοθεί στη δίκη εάν εντός πέντε ημερών προτού τη δικάσιμο δεν έχει κατατεθεί η πραγματογνωμοσύνη.Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης κατατέθηκε έξι μέρες πριν από τη δίκη της Τρίτης 28 Σεπτέμβρη, και μια μέρα προτού αυτήν τη δίκη κατατέθηκε συμπληρωματική έκθεση πραγματογνωμοσύνης μετά από αίτημα των κληρονόμων. Ο χρόνος ήταν πολύ λίγος για να ενημερωθεί ο τεχνικός σύμβουλος αλλά και οι δήμοι Ηλιούπολης-Αργυρούπολης-Αλίμου για την πραγματογνωμοσύνη και το συμπλήρωμα της. Η δίκη τελικά πήρε αναβολή και θα γίνει στις 25-1-2011.
Θα περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή από τους υποψηφίους δημάρχους και τους υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλος γιατί η δημόσια περιουσία είναι θέμα πολιτικό και όχι νομικό. Στη δίκη παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος και ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Πατσαβός. Πιστεύω ότι θα πρέπει όλες οι παρατάξεις σχετικά με το θέμα της δημόσιας περιουσίας να είναι ενωμένες . Μια πρόταση προς όλους τους υποψηφίους πάνω στις αφίσες στα φυλλάδια και τις κάρτες που θα τυπωθούν προεκλογικά να βάλουμε δυο λέξεις για τη Δημόσια Περιούσια. «Δεν Ξεχνώ τη Δημόσια Περιουσία»
Αραμπατζής Γαβριήλ
Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης
Group Δεν ξεχνώ τη "Δημόσια Περιουσία"
Event Δεν ξεχνώ τη "Δημόσια Περιουσία"Ραντεβού για τις 25 Γενάρη

Ανοιχτή Επιστολή του Σπύρου Προβιά Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

spyros_proviasΠήραμε με e-mail την Κυριακή 3 Οκτ 2010 την παρακάτω ανοικτή  επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε. pdfΕπιστολή  

«Αποσύρω την στήριξη και εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου για τους παρακάτω λόγους»

Υπηρετώ την Δημοτική Παράταξη, «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» επί 20 συνεχή χρόνια με συνέπεια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα. Τα 16 χρόνια υπηρέτησα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης από διάφορες θέσεις, όπως Αντιδημάρχου, Προέδρου ΝΠΔΔ, κλπ, τις οποίες μου ανέθετε ο επί 16 χρόνια επιτυχημένος Δήμαρχος Θόδωρος Γεωργάκης. Τα τέσσερα (4) τελευταία χρόνια υπηρετώ από τη θέση της αντιπολίτευσης ως δημοτικός σύμβουλος και πάλι με συνέπεια και μαχητικότητα ενάντια σε μια δημοτική αρχή, που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι μόνο δεν απέδωσε σε κανένα τομέα και κανένα έργο δεν πρόσφερε στην πόλη μας, αλλά ούτε να συντηρήσει τα έργα του Δημάρχου Γεωργάκη και της παράταξης μας δεν αξιώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα...







Δεν υπάρχουν σχόλια: