Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

02.05.11 enwsi_kallitexnwn* Πρόσφατα συστάθηκε στην Ηλιούπολη Αττικής ( 13-02-2011) κοινωφελής ( μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ) σύλλογος με την επωνυμία « ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ » , που ήταν πάγιο αίτημα των καλλιτεχνών και λογοτεχνών της ευρύτερης περιοχής της Ηλιούπολης για ένα σύνδεσμο μεταξύ τους και για την υποστήριξη της ατομικής και ομαδικής καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής έκφρασης , παρουσίασης και ανάδειξης του έργου τους.
* Κύριος σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια , προαγωγή και διάδοση των καλών τεχνών , της λογοτεχνίας και της διανόησης ( ζωγραφικής , αγιογραφίας , χαρακτικής, γλυπτικής , ψηφιδωτού , βιτρό , μουσικής , θεάτρου , φωτογραφίας , ποίησης , πεζογραφίας και όλων των μορφών τέχνης και λόγου ) .
* Για την επίτευξη των σκοπών του ο σύλλογος :

α) θα πραγματοποιεί σχετικές καλλιτεχνικές , λογοτεχνικές και πολιτιστικές  εκδηλώσεις  (για την παρουσίαση , έκθεση και προβολή του έργου των μελών του συλλόγου).
β) θα καταρτίζει και θα υλοποιεί (σε συνεργασία με ειδικούς εκπαιδευτές ) , προγράμματα κατάρτισης , εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των μελών του σε  διάφορους  τομείς των καλών τεχνών , της λογοτεχνίας, καθώς και στη χρήση νέων υλικών , τεχνικών, διαδικασιών και μεθόδων εκτέλεσης του έργου τους .

  • Μέλη του συλλόγου μπορούν να γίνουν τα άτομα που έχουν σχετικές γνώσεις ή εμπειρία και δραστηριοποιούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά σε οποιαδήποτε μορφή του καλλιτεχνικού και λογοτεχνικού τομέα , ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους .
  • Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής τους ως μελών του συλλόγου , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου .

 

1.     Μαρούλης Στέλιος      ( Πρόεδρος )            τηλ. 6972007547

2.     Καραπάνος Δημήτρης ( Αντιπρόεδρος )     τηλ. 6974991088

3.     Μπαράκου Κων/να      ( Γεν. Γραμματέας )          τηλ. 6973256621

4.     Δημοπούλου Σοφία     ( Ταμίας )                 τηλ. 6978839209

5.     Λένης Γιώργος            ( Μέλος )                 τηλ. 6983442264

Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                     ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: