Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/

 

Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας για τα παιδιά

christmas-storyΤα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς για όλους, μεγάλους και παιδιά. Ο Δήμος μας έχει οργανώσει και ανακοινώσει ήδη ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, στο οποίο έρχεται τώρα να προστεθεί και άλλη μία, αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης μας, που περισσότερο απ' όλους έχουν ανάγκη τη γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Την επομένη των Χριστουγέννων, 26/12/11 και ώρα 11.00-13.00, θα προβληθεί, δωρεάν στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, η φινλανδικής παραγωγής ταινία «Μια ιστορία για τον Άϊ-Βασίλη».
Πρόκειται για μια εξαιρετική χριστουγεννιάτικη ταινία του Juha Wuolijoki, για όλη την οικογένεια, που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων όλων των εποχών στη Φινλανδία, και είναι η πρώτη ταινία στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου που αναφέρεται στην παιδική ηλικία του Αϊ Βασίλη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χριστούγεννα στον Πεχλιβάνη (23, 24 και 25 Δεκεμβρίου 2011)
christmas_2011_pexlivanisΑποθήστε την κρίση στο υποσυνείδητο και ελάτε να περάσετε  μια ευχάριστη βραδιά μέσα στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.
Σας περιμένουμε μετα τις 9:00 το βράδυ
Στη σκηνή του "Πεχλιβάνη" θα εμφανιστούν ζωντανά οι:
Ηρακλής Κοντός (Κιθάρα-φυσαρμόνικα)
Γιάννης Καραπάνος (Μπουζούκι)
Κατερίνα Παλαιοθόδωρου (Φωνή)


Menu Χριστουγέννων (€20 άτομο)

-Σαλάτα Σαλάτα μαρινάτη με λάχανο άσπρο- χρωματιστές πιπεριές, μαριναρισμένες σε αρωματικά βότανα
-Ορεκτικό     Μαυρομάτικα-ντάκος-κεφτεδάκια
-Κυρίως πιάτο     Ποικιλία κρεατικών (πανσέτα, λουκάνικο, φιλέτο κοτόπουλο), με πατάτες μαριναρισμένες σε   σως μουστάρδας
-Γλυκό    Γλυκά κουταλιού
-Κρασί     Μισό κιλό, λευκό ή ροζέ ανά δύο άτομα

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6945 051 000
 
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.12.11
karta_arampatzis_Καλά Χριστούγεννα.
Θερμές Ευχές
για ένα φωτεινό,
ελπιδοφόρο και αισιόδοξο
καινούργιο χρόνο

2012
 
ας προσπαθήσουμε
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
για κάτι καλύτερο και διαφορετικό.

Αραμπατζής Γαβριήλ
Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης
 
Εθελοντικές δράσεις Δήμου Ηλιούπολης
sygkentrosi_trofimvnΟι οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν κάποιοι από τους συμπολίτες μας, ευαισθητοποιούν πολλούς από εμάς, που,  ιδιαίτερα σ' αυτές τις γιορτινές μέρες, θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Σ' αυτό το πνεύμα, η Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής των Εθελοντών του Δήμου προωθεί την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας, και καλεί όσους θα ήθελαν να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα, για δωρεάν διανομή σε άπορους και οικονομικά ασθενείς.
Για τα φάρμακα μπορείτε να απευθύνεσθε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9970010.
Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο χώρο δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ποσειδώνος 49, στάση Νησάκι, σε ώρες καταστημάτων.
Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα πρέπει να είναι συσκευασμένα, και να μην έχει λήξει η ημερομηνία κατανάλωσής τους. 
Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή σας.
Γραμματεία Εθελοντισμού
Δήμου Ηλιούπολης

 
Μαθήματα σε παιδιά από εθελοντές

mathimata_se_paidiaΗ Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής των Εθελοντών του Δήμου, στην προσπάθειά της να ενισχύσει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καλεί όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών, να το δηλώσουν  στη Γραμματεία Εθελοντών του Δήμου.
Τα μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου, και θα έχουν σαν αντικείμενο την υποστήριξή τους στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να απευθύνεσθε: στα τηλ. : 210 9735583, 6977986403 και στα email: ethelodismos@ilioupoli.grzoibatsi80@hotmail.com

Η Γραμματεία Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης

 
 
Αναβολή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας

Η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα κτηρίου επί της οδού Σαρωνικού 33, αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας.

19/12/11

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
Διαμαρτυρία για παράνομη κεραία

kratinou_sarvnikou

 Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.

Η Δημοτική Αρχή συμπαραστέκεται στον αγώνα κατοίκων της περιοχής Χαλικάκι,  και συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του κτηρίου επί της οδού Σαρωνικού 33.

Η συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα, 19/12/11, στις 17.30, στη συμβολή των οδών Σαρωνικού και Κρατίνου (παραπλεύρως του Νηπιαγωγείου και του Στίβου) στην περιοχή Χαλικάκι.

16/12/11

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
Ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολεως
agia_marina_ekthesiΤην Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως με ομόφωνη απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της και θέλοντας να τιμήσει πρόσωπα που συνδέθηκαν με την ιστορία της, μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, τίμησε τον πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντα εφημέριο του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Μανταδάκη και την σύζυγο του Πρεσβυτέρα Μαρίκα Μανταδάκη, τον απερχόμενο πρέσβη της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Μιχαήλ Κλίγκερ και τον πρώην Δήμαρχο Ηλιουπόλεως Ιωάννη Αναγνώστου.
Τους τιμώμενους παρουσίασε, αμέσως μετά τον Εσπερινό, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου καί διάβασε χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου αναφερόμενο στον εκ της επαρχίας του προελθόντα Πρωτοπρεσβύτερο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
4 Κουκουλοφόροι παραβίασαν είσοδο σπιτιού, λήστεψαν, χτύπησαν και έφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο

  paraviasi_spitioyΣήμερα νωρίς το πρωί, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην Ηλιούπολη, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους ενοικους (μητέρα και κόρη) , χτύπησαν τη μητέρα στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, και τα κλειδιά του Ι.Χ. αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν. Η μητέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

 

Ο Δημήτρης Αναστόπουλος είναι o νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης

anastopoulosΝέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης αναλαμβάνει ο Δημήτριος Αναστόπουλος του Παναγιώτη, η θέση του γενικού γραμματέα είχε μείνει κενή μετά την  παραίτησή της κ. Ελένη Κατωμελίτη, από τον Ιούνιο του 2011.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη», είναι οικονομολόγος και μέλος του (ΙΣΤΑΜΕ)  Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών - Ανδρέας Παπανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: