Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα από την Ηλιούπολη http://www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/
KAI twitter https://twitter.com/CITYOFILIOUPOLI

Ημερίδα για τη βαρηκοΐα και έλεγχοι ακοής

hmerida-barhkoiaΣτο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της παροχής υπηρεσιών υγείας, ο Δήμος Ηλιούπολης και το «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης ( Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ) - Παύλος Πεντάρης», με την ευγενική χορηγία της αλυσίδας καταστημάτων «Οφθαλμός», θα πραγματοποιήσουν Ημερίδες ενημέρωσης των δημοτών, με θέμα τη βαρηκοΐα και τα ακουστικά βαρηκοΐας.
Κατά τη διάρκεια των Ημερίδων θα γίνει ενημέρωση για το πρόβλημα της βαρηκοΐας και τα νεότερα σχετικά επιστημονικά ευρήματα, και θα δοθούν συμβουλές για την προληπτική αντιμετώπισή του, ενώ θα παρασχεθούν και δωρεάν έλεγχοι ακοής για τους δημότες μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το χρονογράφημα μας - Μετεκλογικά ευρήματα ! - Του ΝΙΚ. Κ. ΜΟΥΛΙΝΟΥ

nikos_moulinosΛέμε για τις εκλογές - γίνανε και τελειώσανε εκείνες! Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει και με... «μας» και πώς θα ... «τελειώσουμε», διότι, όπως λέει ο φίλος μου ο Λευτέρης εκείνες , οι εκλογές δηλαδή, πάει πέρασαν , αλλά, παραμένει, όμως πως θα  την « περάσουμε», εμείς, να δούμε, δηλαδή, πως θα τη βγάλουμε, αν τη βγάλουμε , γιατί, όπου νάναι παίρνουν τους δρόμους οι λογαριασμοί «ων ουκ έστι αριθμός» !
Πρέπει ,λέει , να συνεννοηθούνε - οι εκπρόσωποι μας ! - είναι απαίτηση και ανάγκη εθνική, αλλά, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, η μόνη συνεννόηση θα είναι πως δεν μπορούμε να συνεννοηθούνε. Κι ο φίλος μου ο Λευτέρης , που προχθές πίναμε, μαζί, καφέ στο ΗΜΙΩΡΟ και κάναμε πολιτική ανάλυση απεύθυνε έκκληση στα «εμπλεκόμενα μέρη»
- Παιδιά , βάλτε τα κάτω και βρείτε λύση, και μάλιστα επειγόντως, επιτέλους συνεργαστείτε για να... εργαστείτε ! αναφώνησε, σε κάποια στιγμή, με υπέρμετρη μάλιστα, ζωηράδα παρά την ηλικία του και «κοιτάχτηκε» από τους παρευρισκόμενους ως ...ασθενής !

Διαβάστε περισσότερα...
 
 
Aντιφώνηση του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη, στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

theodoros_georgakis Απόσπασμα από την αντιφώνηση του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη Δικηγόρου Παρ' Αρείω Πάγω, Προέδρου Ο.Π.Σ.Α και   π. Δημάρχου Ηλιούπολης, στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, κατά την απονομή στον ίδιο , του τιμητικού  τίτλου του ΆΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο. (25.4.2012).
Μακαριώτατε Πατέρα,

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2012 - Εκλογικά Διαμερίσματα - Εκλογικά Τμήματα
Αποτελέσματα ανά Εκλογικό Διαμερίσματα  
Δήμος Ηλιούπολης 6 εκλογικά Διαμερίσματα και συγκεκριμένα:
Αποτελέσματα ανά Εκλογικό Τμήμα
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Καλλίχορος! Αναμνήσεις μιας χρονιάς…»
screenshot1Για εμάς χορός είναι ένα μονοπάτι προς την Αθανασία...Κάθε βήμα αποτυπώνει τους χτύπους της καρδιάς μας... Ζωγραφίζει τον αληθινό μας εαυτό!
Με χαρά σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση-παράσταση του συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου 2012, στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ηλιούπολης.
Σας περιμένουμε! 

 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΛΕΥΡΟΥ

Το Σάββατο 19-5-2012, στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, θα διανεμηθεί σε πολύ οικονομικές τιμές, παράλληλα με τα  τυροκομικά προϊόντα, και αλεύρι δύο τύπων .
Το αλεύρι  που θα διατεθεί είναι:
          Α) ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (για ψωμί σε συσκευασία 10κιλη στην τιμή των 5€ /συσκευασία)
          Β) ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (σε συσκευασία 10κιλη στην τιμή των 5€ / συσκευασία)
Οι αιτήσεις παραγγελίας θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο (Γραφείο Αντιδημάρχου Κου Γιαννάκη) από Δευτέρα 7-5-2012, καθημερινά από 09.00 έως 15.00
.

 
ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ
kentro_ygeiasΜε  ευθύνη της Δρ. Αφροδίτης  Γκόβα-Σπέγγου, Συμβ. Ιατρού του Ναού,  και ομάδας   δέκα (10) εθελοντών Ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, συνεχίζει με πολύ επιτυχία  τη  λειτουργία του «ΕΝΟΡ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ».
Το Εν. Κέντρο Υγείας έχει σαν σκοπό του,  να παρέχει σε Α Ν Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Τ Ο Υ Σ  Ενορίτες μας, αρχικά,  αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη την  Ιατρική Φροντίδα και την  Ιατρική Συμβουλή και  συγκεκριμένα υπάρχει δυνατότητα για: 

1)    ΙΑΤΡΙΚΗ   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ KAI ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
2)     ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΞΕΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
3)    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ  ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το Σάββατο, 19-5-2012, στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, θα διανεμηθούν σε πολύ οικονομικές τιμές τυροκομικά προϊόντα από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, προέλευσης Μυλοποτάμου Κρήτης (θέση Τηγανιά).
Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι:
1)    ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ (κεφάλι των 14 Κιλών περίπου, το οποίο κόβεται σε 2 κιλά & άνω, με τιμή 9€ το κιλό)
2)    ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ (κεφάλι των 3 κιλών περίπου ή το μισό, με τιμή 9€ το κιλό)
3)    ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ ΚΡΗΤΗΣ (κεφάλι του 1 κιλού περίπου, με τιμή 9€ το κιλό)
4)    ΜΥΖΗΘΡΑ ΝΩΠΗ ΚΡΗΤΗΣ (κεφάλι του 1,5 κιλού περίπου ή το μισό, με τιμή 5€ το κιλό)
5)    ΦΕΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ( σε συσκευασία των 6 κιλών ή των 14 κιλών περίπου, με τιμή 5,5€ το κιλό)
Οι αιτήσεις παραγγελίας θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο (Γραφείο Αντιδημάρχου Κου Γιαννάκη) από Δευτέρα, 7-5-2012, καθημερινά, από τις 09.00 μέχρι τις 15.00.

 
ΚΑΔΟΙ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

kadoi_gialioyΟ Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στα θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και συμπεριφοράς, ξεκίνησε πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης γυαλιού.
Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), προχώρησε στην τοποθέτηση τεσσάρων (4) κωδωνόσχημων κάδων, χρώματος μπλε, στις παρακάτω πλατείες της πόλης μας:
1.    Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κάτω από την παιδική χαρά).
2.    Πλατεία Ανεξαρτησίας (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα).
3.    Πλατεία Φλέμινγκ (Λεωφόρος Ειρήνης και οδός Πλατείας Φλέμινγκ).
4.    Πλατεία Ηρώδου Αττικού (πίσω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής).

Διαβάστε περισσότερα...
 
΄Αγιο ψωμί μπαγιάτικο και μούχλα παντεσπάνι…

psomi_mpagiatiko Του Μάρκου Μαλλιάρη
«Χθεσινό ψωμί, 0,50€ φθηνότερο», έγραφε ο μαυροπίνακας στο φούρνο της γειτονιάς μου, στην Ηλιούπολη .Φυσικά ξαφνιάστηκα και στο μυαλό μου ήρθαν εικόνες περίεργες... Στην επομένη επίσκεψή μου στο φούρνο (μετά από τέσσερις μέρες) ο πίνακας είχε αφαιρεθεί προκαλώντας μου μεγάλη έκπληξη και βάζοντάς με στον πειρασμό να ρωτήσω την ιδιοκτήτρια να μου πει τι συνέβαινε με το «χθεσινό ψωμί».
Αρχικά η συμπεριφορά της μου φάνηκε κάπως παράξενη, καθώς μου ζήτησε να περιμένω μέχρι να αδειάσει το κατάστημα από πελάτες. Το γιατί το κατάλαβα αργότερα.
Διαβάστε περισσότερα στο topontiki.gr

 
H Αγία Μαύρα στην Ηλιούπολη
agia_mauraΜε λαμπρότητα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα ναό των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας Ηλιουπόλεως, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Θερμοπυλών Ιωάννου, ο οποίος θα τελέσει και την Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας.
Στον Εσπερινό συμμετείχαν οι Αρχιμανδρίτες Ισίδωρος Σαλάκος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Ευσέβιος Κουτσογιαννίδης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων , Νεκτάριος Κιούλος ιεροκήρυκας των Σωμάτων Ασφαλείας, Σεραφείμ Δημητρίου της ομόρου ενορίας Αγίας Μαρίνης, οι ποτέ ενορίτες, πατέρες της μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Τρικόρφου Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Καθηγούμενος, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Σύρος και Διάκονος Νεκτάριος Ι.Μουλατσιώτης
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δολιοφθορά στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών, επιχειρήθηκε δολιοφθορά στην πλ. Εθνικής Αντίστασης. Χθες τη νύχτα, άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια ηλεκτροφωτισμού στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, όπου διενεργούνται εργασίες αναβάθμισής της από συνεργεία του Δήμου, γεγονός που είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι πράξεις αυτές αποδεικνύουν ότι κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, και να εμποδίσουν την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας και τη μετατροπή της σε μια πλατεία σύγχρονη, ζωντανή και επισκέψιμη απ' όλους τους δημότες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απόστολος Κακλαμάνης - Περιττή η παρουσία αστυνομίας
apostolos_kaklamanisΑπό το γραφείο τύπου του Απόστολου Κακλαμάνη πήραμε το παρακάτω Παραπολιτικό Σχόλιο.
Συνέβη στην Ηλιούπολη...
Καθόλου δεν άρεσε στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας, Απόστολο Κακλαμάνη, η εικόνα που αντίκρισε στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης, όπου την Κυριακή το απόγευμα, γινόταν εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Φτάνοντας στην είσοδο του χώρου, ο κ. Κακλαμάνης βρέθηκε μπροστά σε ομάδα ένστολων αστυνομικών οι οποίοι όταν τους ρώτησε «τι ζητούσαν εκεί», τον ενημέρωσαν ότι πήγαν «για να προστατεύσουν» τους προσερχόμενους στην εκδήλωση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκλογές στις 6 Μαΐου - Χρήστος Κοκοτίνης

kokotinisΣε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ο προεκλογικός αγώνας και ο ελληνικός λαός, στις 6 Μάη, καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του στις πιο κρίσιμες εκλογές από την μεταπολίτευση και μετά.
Η τρόϊκα, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ και η μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας, με την ψήφιση των μνημονίων και των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων ολοκληρώνουν την οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Εξάπλωσαν την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις, διέλυσαν τη δημόσια υγεία, παιδεία και πρόνοια και μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο της τρόϊκας. Ως αποτέλεσμα βλέπουμε, το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας,τη νεολαία μας, να ξενιτεύεται αδυνατώντας να εργαστεί, να ζήσει και να δημιουργήσει στον τόπο της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε μονοκατοικία στην Αργυρούπολη χτύπησαν πάλι οι ληστές με τα καλάσνικοφ!
astynomia0404Μία απροσεξία των ενοίκων της μονοκατοικίας ήταν αρκετή για να βρουν την ευκαιρία οι ληστές με τα καλάσνικοφ και να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι κακοποιοί χτύπησαν αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη, όταν είδαν μία ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις δύο τα μεσάνυχτα. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον 36χρονο που κοιμόταν εκείνη την ώρα. Στη συνέχεια με τα καλάσνικοφ στα χέρια ξύπνησαν τον αδελφό και τον πατέρα του. Αφού άρπαξαν 200 ευρώ και τα ρολόγια των θυμάτων εξαφανίστηκαν.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

lamprakis_nΑΘΗΝΑ,  27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κύριος Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αείμνηστου Βουλευτή,  Αγωνιστή της Ειρήνης και Μαραθωνοδρόμου ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε υποψηφιότητα ανακοινώθηκε πρόσφατα για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ιδρύματος ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τους στόχους και τους σκοπούς του φορέα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ   ΓΡΗΓ.  ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
 
Διακομματική επιτροπή στο Δήμο Ηλιούπολης για τους χώρους προβολής των κομμάτων
ekloges_2012Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συστάθηκε διακομματική επιτροπή στο Δήμο Ηλιούπολης για τον προσδιορισμό των χώρων προβολής των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαϊου.     Η διακομματική επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα 23/4 και σε αυτή συμμετείχαν ο δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Δ. Αναστόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κ. Σεφτελής και εκπρόσωποι από όσα πολιτικά κόμματα ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση.     Συγκεκριμένα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκπροσώπησε ο Μ. Έρημος, γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ηλιούπολης του κόμματος, τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο Μ. Κουρής, πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κοίμησης Θεοτόκου Ηλιούπολης, το Κ.Κ.Ε. ο δημοτικός σύμβουλος με τη "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" Φ. Λαγκαδινός, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. / ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ο Π. Τσαφολόπουλος, τον ΛΑ.Ο.Σ. ο Β. Στίγκας, τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο Π. Παπαδόπουλος, τη  Δημοκρατική Συμμαχία. ο Κ. Δέρβος, τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο Μ. Παλτόγλου, το ΟΧΙ ο Κ. Κουβέλης, την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ο Ν. Μπακάλης, το Κ.Κ.Ε. (μ-λ) / Μ-Λ Κ.Κ.Ε. ο Ν. Βοργιάς και το ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ο Β. Στεργιόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΓΟΝΈΩΝ & ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Aνακοίνωση για τις εργαζόμενες βρεφονηπιακών σταθμών

enosi_gonewn_brefonipiakoi H επίτροπος   του Ελεγκτικού Συνεδρίου απέρριψε -   με   την υπ' αριθμ . 23/28/3/2012 πράξη της - την πληρωμή  οκτώ  εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς της Πόλης μας  και δεν ενέκρινε τα εντάλματα πληρωμής τους,  θεωρώντας άκυρες τις «συμβάσεις έργου» που υπέγραψαν οι εργαζόμενες με   τον «ΚΑΦΑΔΗΛ»  ( και μάλιστα με διαδικασίες ΑΣΕΠ) διότι, όπως ισχυρίζεται,  έχουν ήδη συμπληρώσει 24 μήνες απασχόλησης στο πρώην ΝΠΔΔ «Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Ηλιούπολης»  το οποίο έχει συγχωνευθεί, επικαλέστηκε το άρθρο 6ΠΔ/2004, που απαγορεύει να καταρτίζονται συμβάσεις που εκτελούνται μεταξύ του ίδιου εργοδότη και του ίδιου εργαζόμενου, όταν ξεπερνούν του 24 μήνες .

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙ.Α στην Ηλιούπολη
afisa_290412

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙ.Α  στην Ηλιούπολη την Κυριακή 29 Απρίλιου 2012  το απόγευμα στην πλατεία πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου/ Φλέμιγκ.  Ομιλητές οι υποψήφιοι βουλευτές β Αθήνας Άγγελος Χάγιος και Γιώργος Μελισσαρόπουλος.  Χαιρετισμό απεύθυνε ο Σπύρος Αλέξίου επίσης υποψήφιος βουλευτής Β Αθήνας. Υπάρχει και άλλος δρόμος , διαγραφή του χρέους ρήξη και έξοδο από Ευρώ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Με το πλούτο και την εξουσία στα χέρια του λαού και των εργαζομένων.

 
Πρόγραμμα αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας

Το Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποίησε, στις 30 Μαρτίου 2012, Ημερίδα με θέμα την Ενδοσχολική βία. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, που βρήκε θερμή ανταπόκριση από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς της πόλης μας, οι εισηγητές και μέλη της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) ανέπτυξαν την ανάγκη αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, που στις μέρες μας παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις. Ανέδειξαν επίσης τους παράγοντες και τους τρόπους εμφάνισης του φαινομένου, και παρουσίασαν το πρόγραμμα αντιμετώπισής του, που υλοποιεί η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., και ήδη εφαρμόζεται σε πολλά Δημοτικά Σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: