Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα από την Ηλιούπολη www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/
KAI twitter https://twitter.com/CITYOFILIOUPOLI

Εισβολή ληστών σε σπίτι στην Ηλιούπολη τις πρωινές ώρες

astynomia0404Στις τρεις το πρωί στην Ηλιούπολη  δύο ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία,  ακινητοποίησαν  τα μέλη της οικογένειας, υπό την απειλή των όπλων  αφαίρεσαν  χρήματα και κοσμήματα ενώ στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας, το οποίο  χρησιμοποίησαν για να φύγουν.

 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΣΤΟ ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ» ΠΟΥ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ekto_patoma_2012_04_21Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου, ώρα 8.30 μμ ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, η παράσταση «Στο  6ο πάτωμα  στας Αθήνας». Και τις δύο βραδιές στην αίθουσα δεν «έπεφτε φύλλο» από την κοσμοσυρροή.
Ήταν μια αξιολογότατη παράσταση που μας  χάρισε δύο πολύ ευχάριστες ώρες.
Η διασκευή ήταν της ίδιας της «δασκάλας» Αργυρώς Δημακέα, Γραμματέα του Συλλόγου ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ο οποίος  έχει εξελιχθεί σε μια κυψέλη Πολιτισμού, όπου ασχολούνται με το θέατρο και όχι μόνο, παιδιά, νέοι και φοιτητές.
Το εν λόγω Έργο, που μας μετέφερε στην ατμόσφαιρα της Αθήνας της  δεκαετίας ΄60, ήταν η «δουλειά» του φοιτητικού Τμήματος, με τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και μουσική επιμέλεια του προέδρου του Συλλόγου Μάνου Πολυκρέτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
HANDBALL - Α.Σ.Η. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στην ημιτελική Φάση
handball_korasidesΗ ομάδα handbal του Α.Σ.Ηλιούπολης προκρίθηκε επάξια στην Πανελλήνια ημιτελική φάση και μετά από κλήρωση οι όμιλοι καταρτίστηκαν ως εξής:
Α όμιλος 28 και 29 Απριλίου 2012 στην Αθήνα:
Δήμος Κορυδαλλού-ΑΣ Ηλιούπολης, Εθνικός Κοζάνης-Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών
28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!
 
 

Μια νησίδα που θα κλείσει καταστήματα και θα χωρίσει την Αγία Μαρίνα σε Βόρεια και Νότια
thumb_3425

Γιάννης Μπότος τ. Αντιδήμαρχος
Εύχομαι σε όλους Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και Καλά

Κύριε Δήμαρχε,
δεν γνωρίζω αν είστε απόλυτα ενημερωμένος για τη οργή και την αγανάκτηση των καταστηματαρχών και των κατοίκων της Άγια Μαρίνας με την κατασκευή νησίδας στην οδό Παναγούλη και Διγενή. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα έγκλημα στην περιοχή και όχι ένα έργο υποδομής και αναβάθμισης όπως θέλουν να το βαφτίζουν μερικοί  συνεργάτες σας. Οι έντονες διαμαρτυρίες θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα αντιληφτείτε ότι πρόκειται για έργο υποβάθμισης της περιοχής .
Γνωρίζετε κ Δήμαρχε ότι η Αγία Μαρίνα θα χωρισθεί σε βόρεια και νότια αφού η κατασκευή της νησίδας θα αρχίζει από την Σαράφη και έως την πλατεία Ανεξαρτησίας δεν θα υπάρχει καμία αριστερή στροφή δηλαδή όλοι οι κάτοικοι που μένουν πίσω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας θα υποχρεωθούν να πάνε μέσω πλατείας Ανεξαρτησίας. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύο κορίτσια του Γ.Σ.Η. στους Πανευρωπαϊκούς
gsh_paneuropaikoΚι όμως δεν είναι όνειρο. 
Είναι η απόλυτη πραγματικότητα. Την πρόκρισή τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού Νεανίδων κατάφεραν να κερδίσουν δύο αθλήτριες του Γ. Σ. Ηλιούπολης.
Η Κορίνα Αλευρογιάννη και η Βασιλική Γάσπαρη είναι οι Ελληνίδες 
πρωταθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην διεθνή διοργάνωση που θα γίνει από τις 29 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2012 στην πόλη Nizhny Novgorod Ρωσίας. 
Η Κορίνα θα αγωνιστεί στο Στεφάνι και την Μπάλα , η δε Βασιλική στις Κορύνες και την Κορδέλα.
  Λαμβάνοντας υπόψη κυρίως το γεγονός ότι, οι αθλήτριες, είχαν να διαχειριστούν τρεις αξιολογήσιμους αγώνες ταυτόχρονα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά γιατί είχαν μεσολαβήσει αρκετοί τραυματισμοί και πολλές χαμένες ώρες προπόνησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυριακάτικη προβολή παιδικής ταινίας

paidikes_provolesΑυτή την Κυριακή, 22/4/12, στις 11.00, θα προβληθεί στο κλειστό Δημοτικό μας Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο, η παιδική ταινία:
Βάλο /
Valo Φινλανδία, 2005, έγχρωμο, 83΄
Σκην
oθεσία  Κάγια Γιουρικάλ (Kajia Jurikale)
Μια ιστορία σαν αυτές του Καρόλου Ντίκενς, με έναν ταλαντούχο εννιάχρονο, γιο ενός καπνοδοχοκαθαριστή, ο οποίος μέσω των καπνοδόχων φέρνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά που ζουν σε ένα μικρό χωριό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διακομματική επιτροπή για τις εκλογές

Καλούνται οι εκπρόσωποι των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, να παραβρεθούν τη Δευτέρα, 23/4/12, στις 18.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπου θα συνεδριάσει η Διακομματική Επιτροπή, για τη λήψη οριστικής απόφασης, σε σχέση με την κατανομή της χρήσης των δημόσιων χώρων του Δήμου από τα κόμματα, για τη διεξαγωγή της προεκλογικής τους καμπάνιας (συγκεντρώσεις, εκλογικά περίπτερα, προεκλογικό υλικό κ.λπ.)

20/4/12

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
ΚΙ.Π.Η - Πικ Νικ στην Καισαριανή 29 Απριλίου 2012
logo_kiphΑγαπάμε τα βουνά μας, τα περπατάμε, τα απολαμβάνουμε, τα ζούμε!
Το αισθητικό δάσος της Καισαριανής βρίσκεται στον Υμηττό και εκτείνεται από τη Μονή Καισαριανής μέχρι τη Καλοπούλα.
Στην περιοχή υπάρχουν σημαντικά μνημεία όπως η Μονή Καισαριανής που χτίστηκε τον 11ο αι., τα ερείπια του Φραγκομονάστηρου, καθώς και η Ιερά Μονή Αστερίου που χτίστηκε τον 10ο αιώνα. Όμως θα βρούμε και την πηγή της Καλοπούλας, που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «Κύλλου Πήρα»
και πίστευαν ότι είχε ευεργετικές ιδιότητες, ιδιαίτερα για τις άτεκνες γυναίκες..., την πηγή του κριού
και την πηγή του αγιάσματος....
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κέρδισαν την 1η Θέση στην καρδιά μας και ας χάσανε τον τελικό
ilioupoli_volleyballΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ

Επηρεασμένες από την υπερπροσπάθεια του ημιτελικού απέναντι στην καταπληκτική ομάδα του Ολυμπιακού ,οι Κορασίδες μας δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την ανατροπή του σκορ και ηττήθηκαν στον μεγάλο τελικό του Final 4 από την Ένωση Ιλίου με σκορ 3-1 (18-25 , 25-16 , 13-25 , 15-25).Σε ένα κατάμεστο από κόσμο και των δύο ομάδων κλειστό γυμναστήριο ,η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά ,προηγήθηκε με 11-2 στο πρώτο σετ, όμως η αντίπαλη ομάδα αντεπιτέθηκε και επικράτησε κάνοντας το 1-0.Το δεύτερο σετ ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του ΓΣΗ που κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση επικράτησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 σκορπίζοντας ενθουσιασμό στον υπέροχο κόσμο της πόλης μας .
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιστοσελίδα Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως www.agmarina.gr
site_agmarinaΑπό τις αρχές Απριλίου, ανέβηκε στο διαδίκτυο η νέα μορφή της ιστοσελίδας του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στην ηλεκτρονική τοποθεσία agmarina.gr. Πιο λειτουργική, με περισσότερες δυνατότητες αλλά και αναζήτηση στο αρχείο. Η εργασία των εθελοντών δημιουργών της Χριστίνας Παπανίκου και Δημητρίου Φύτρου είναι αξιέπαινη αφού η παρούσα ανανέωση είναι η τρίτη κατά σειρά από της δημιουργίας της ιστοσελίδας και της παρουσίασης της στο κοινό, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στις 25 Μαΐου 2008.
 
Επίτιμος δημότης Βύρωνα ο Ιταλός Δήμαρχος
byronas_italos_dhmarxosΤο «ευχαριστώ» του Βύρωνα στον Ιταλό δήμαρχο που διέθεσε τον μισθό του στη χώρα μας τονίζοντας παράλληλα και την σημαντική πολιτιστική προσφορά της. Η ανακήρυξη έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Βύρωνα ως αναγνώριση των φιλελληνικών αισθημάτων του Ιταλού.  

«O Marco Galdi ήταν ο πρώτος που έκανε τον φιλελληνισμό πράξη, στην παρούσα συγκυρία, όπου η εικόνα που παρουσιάζεται για τη χώρα μας στο εξωτερικό είναι κάθε άλλο παρά κολακευτική», τόνισε ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

«θα έχω στην καρδιά μου τον Βύρωνα», είπε ο κ. Γκάλντι,  στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα αισιοδοξίας «Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει». 


 
Ένταξη του Δήμου Ηλιούπολης σε πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων
Η τεκμηριωμένη και ορθολογικά στοχευμένη πρόταση, που συνέταξε και κατέθεσε η Δημοτική Αρχή στο Υπουργείο Εργασίας, για ένταξη του Δήμου μας σε πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, απέδωσε καρπούς.
Με την υπ' αρ. πρωτ. 2.9188/οικ.4.1049/9.4.2012 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων του Υπουργείου, η πρότασή μας εγκρίθηκε, και άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή πρόγραμμα ύψους 390.000€, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί 100% από κοινοτικά κονδύλια.
Το πρόγραμμα θα αφορά στην ενίσχυση της απασχόλησης ατόμων, που ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κοινωνικές ομάδες:
  • αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών,
  • άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχιας ή απειλούμενα με φτώχια,
  • μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών,
  • παλιννοστούντες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει ολόθερμα τους αθλητές του Γ.Σ.Ηλιούπολης, που τίμησαν την πόλη μας με τις επιτυχίες τους, και χάρισαν σε όλους μας ένα χαμόγελο χαράς και αισιοδοξίας.
Συγχαρητήρια
στο τμήμα μπάσκετ, που με την αγωνιστική του πορεία κατόρθωσε να περάσει στην Α΄ Αθηνών,
στο τμήμα βόλεϊ κορασίδων, που προκρίθηκε στην τελική φάση της ΕΣΠΕΔΑ, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο,
και στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής, που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στο σύνθετο ομαδικό, καθώς και πολλά χρυσά και αργυρά μετάλλια σε ατομικά αθλήματα, και πέτυχε την πρόκριση αθλητριών για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οικονομικές και κοινωνικές παροχές στους δημότες μας

Με πλήθος παρεμβάσεων και παροχών, η Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας στέκεται στο πλευρό των δημοτών μας, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οικονομικής ψυχολογικής και ηθικής υποστήριξης, αλλά και όλων των συμπολιτών μας, που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Ειδικότερα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε:
Τη διανομή πακέτων με τρόφιμα, σε 130 περίπου οικογένειες απόρων συνδημοτών μας
Τη διανομή γάλακτος, σε εξήντα (60) περίπου παιδιά της πόλης μας, που εξακριβωμένα έχουν πρόβλημα σίτισης και την κάλυψη των άλλων δύο ημερήσιων γευμάτων τους από το Δήμο.


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

logo-enotaytokiΣε πείσμα των καιρών και της ΤΡΟΪΚΑ.
Στην πιο δύσκολη εποχή για το λαό μας, μετά τον εμφύλιο, που κυριαρχεί η ανεργία, η φτώχια και η απαξίωση του πολιτικού συστήματος, ο ΓΣΗ, στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας.
-          Εντυπωσιακή η φετινή πορεία του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΗ οδήγησε την ομάδα στην Α' Αθηνών
-          Εκπληκτική η πορεία των κορασίδων του βόλεϊ του ΓΣΗ, νίκησαν στον ημιτελικό την αντίστοιχη του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσαν με εντυπωσιακό τρόπο τη χρονιά τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

aristeri_protovouliaΤο τελευταίο διάστημα η κατάσταση στις υπηρεσίες του δήμου και κυρίως στον ευαίσθητο τομέα που αφορά τις κοινωνικές υπηρεσίες και τη καθαριότητα έχει φτάσει σε απελπιστική κατάσταση.
Δεκάδες εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, το προσωπικό συνεχώς μειώνεται και καμία λύση δεν φαίνεται από πουθενά. Η δημοτική αρχή σηκώνει τα χέρια ψηλά, δηλώνοντας πλήρη αδυναμία να βρει λύσεις, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες σε άλλους όπως η περίφημη επίτροπος που λειτουργεί σαν ο γενικός επόπτης σε κάθε δράση του δήμου.
Αν και δεν θεωρούμε ότι είναι η επίτροπος η αιτία που μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, θέλουμε να δηλώσουμε ότι είναι ιδιαίτερα υποτιμητικό για το δήμαρχο της πόλης να δηλώνει ότι υπάρχει κάποιος άλλος που αποφασίζει για τη λειτουργία του δήμου και ο οποίος αδιαφορεί πλήρως για τις ανάγκες των εργαζομένων με τόσο αυθαίρετο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης Προς Τους γονείς και μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Παροχή δωρεάν μαθημάτων

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, προκειμένου να υποστηρίξει μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, που έχουν οικονομική αδυναμία, οργανώνει δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα από εθελοντές εκπαιδευτικούς, στις αίθουσες του Α΄ Δημοτικού Σχολείου, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό κ. Ηλία Πανταζόπουλο. Το πρόγραμμα θα αρχίσει να υλοποιείται τη Δευτέρα, 23/4/12, και τα μαθήματα θα γίνονται κατά τις απογευματινές ώρες, από τις 17.00 έως τις 21.00.
Όποιοι μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ' αυτή την κοινωνική παροχή του Δήμου μας, μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 210 9970010, 210 9970055.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα οικιακά απορρίμματα

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε πως, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ, η χωματερή παραμένει κλειστή για 4η συνεχόμενη ημέρα.
Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε, να αποφεύγετε την εναπόθεση των οικιακών απορριμμάτων στους κάδους, γιατί η αποκομιδή τους γίνεται με δυσκολία, και υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας εστιών μόλυνσης και δυσοσμίας.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κώστας Σεφτελής

 
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αμετάπειστη η Διοίκηση στις επιλογές της
Συνάδελφοι - γονείς,
Η Δημοτική Αρχή εμμένει να στηρίζει αυτή την πολιτική που θέλει ανακυκλώσιμους εργαζόμενους στους Παιδικούς σταθμούς, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες.
Αμετάπειστη στις επιλογές της, απάντησε στις εργαζόμενες των Παιδικών Σταθμών την Παρασκευή ότι οι λύσεις είναι δύο, ή γυρνάνε στη δουλειά απλήρωτες και όταν τελειώσουν οι συμβάσεις τους να πάνε στα δικαστήρια να διεκδικήσουν τα λεφτά τους, ή να αποδεχτούν την απόλυση τους, για να πάρει άλλες στη θέση τους που δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει 24 μήνες στη δουλειά, για να λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί. Αυτή είναι η «ευαισθησία» που διατρανώνει η Διοίκηση ότι έχει, πετάει το μπαλάκι στους εργαζόμενους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ληστείες στην Ηλιούπολη

astynomia0404Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα της  Δευτέρας  σε σπίτι στην Ηλιούπολη. Οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού  του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, με το οποίο διέφυγαν.
Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής  και ο Ιερός Ναός Αγ. Αναργύρων, στην Ηλιούπολη. Οι δράστες διέρρηξαν την εκκλησία, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Δαμασκηνού έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή προτού προλάβουν να δράσουν.

 
Κληρικολαϊκή συνέλευση, Με την συμμετοχή κλήρου και λαού της ενορίας Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

klirikolaiki_sineleysiΜε την συμμετοχή κλήρου και λαού της ενορίας Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, έγινε το βράδυ της Δευτέρας 2 Απριλίου η κληρικολαϊκή συνέλευση της ενορίας.
Σ΄ αυτήν συζητήθηκαν οι εισηγήσεις «Η ενορία μέσα στην οικονομική κρίση. - Τρόποι αντιμετώπισης οικονομικών δυσχερειών και πρόληψης οικονομικής δυσπραγίας, για την συνέχιση του Ενοριακού Ποιμαντικού Έργου», με εισηγητή τον Γεώργιο Θ. Παπαδόπουλο Οικονομολόγο, τ. Διευθυντή Τραπέζης και "Εκκλησία = Φιλανθρωπία; .... η φιλάνθρωπος ενορία μας" με εισηγητή τον Δημήτριο Λ. Ξεσφύγγη, Θεολόγο.


Διαβάστε περισσότερα...
 

Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: