Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα από την Ηλιούπολη http:// www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/
KAI twitter https://twitter.com/CITYOFILIOUPOLI

 

Kίνηση Πολιτών Ηλιούπολης -Πρόσκληση σε Δημόσιο Διάλογο

 logo_kiphΠρόσκληση

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 Καλούμε τους φορείς της Ηλιούπολης σε δημόσια συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης, μετά από παρουσίαση συγκεκριμένης πρότασης βασισμένης στα στοιχεία του Δήμου.
Τόπος συνάντησης: Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο του Δήμου Ηλιούπολης

Kίνηση Πολιτών Ηλιούπολης - Αρ. Μητρώου Μ.Π.Α 27156- Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215, 2109718126 - Κ.: 6944683652 - Φ. : 2118005508- Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (Κι.Π.Η.) http://www.kipi.gr - kin.pol.il@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ηλιούπολη γύρισε το παιχνίδι και νίκησε τον ΑΟ Σπόρτιγκ με 61-59

basket-ballaΜια από τις πιο δυνατές ομάδες κατάφερε και νίκησε η Ηλιούπολη σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές αλλαγές συναισθημάτων κάτι που δηλώνει και η τελική διαφορά (2 πόντοι). Ο επόμενος αγώνας στα Μεσόγεια με το Α.Ο. Μαρκοπούλου  την Δευτέρα 22/10 στο πλαίσιο της 3 αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α ΕΣΚΑ.

Τα δεκάλεπτα A 13-18, B 24-29, Γ 43- 47, Δ 61-59.  ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Σπόρτιγκ 61-59

Διαιτητές: Καραβίτης-Καρδαρης

ΓΣ Ηλιούπολης : ( Κωστόπουλος Β. ) Κουκουλάς , Κώνστας 10, Παπαδημητρίου 4, Ρούσσος 11(3), Τσιάκος , Παπαδάκης 11, Ντάσσης 3(1), Οικονόμου 9, Τζανετάκος 4, Μαντάς 4, Γκόλμπαν , Ρούμελης 5.

ΑΟ Σπόρτιγκ : ( Καρατζάς-Μπρούσαλης) Παπάνογλου 15, Μπεστιτζάνος , Τσακίρης 2, Βεκρης , Μητσόπουλος 8(2), Κλήμης 8(1), Τσεκούρας , Καραμπάτος , Γκίκας 6(2), Ενεζλής 6(1), Καδηγιαννόπουλος 2, Μυστιλόγλου 12.

 
 
Ιατρικές βεβαιώσεις για μαθητές

Στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ηλιούπολης μπορούν να προσέρχονται οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης μας, για δωρεάν εξέτασή τους και έκδοση της Ιατρικής Βεβαίωσης που απαιτείται, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα γυμναστικής του σχολείου τους. 

(Προσοχή. Το Ιατρείο ΔΕΝ θα εκδίδει ιατρικές βεβαιώσεις για μαθητές Δημοτικού.)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στο τηλ. 2109968868.

 
Ισόπαλο το Τοπικό Ντέρμπι Χαραυγιακός – Ηλιούπολη 1-1

xaraugiakos-ilioupoliΙσόπαλο με σκορ 1-1 ήρθε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Χαραυγιακό και την Ηλιούπολη. Το τοπικό πραγματικά τα είχε όλα, όμορφα γκολ, πάθος και ένταση, φοβερή ατμόσφαιρά στην κερκίδα, περίπου 1000 άτομα παρακολούθησαν των αγώνα. Το γκολ για τον Χαραυγιακό πέτυχε στο 63' λεπτό ο  Μπρούνο, (αλλαγή στο 53') . η Ηλιούπολη απάντησε στο 70' με πλάγιο σουτ του Ζουμπουνέλη γράφοντας έτσι το τελικό 1-1.  Στο 89΄ από μια αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι  ο πάγκος αλλά και η κερκίδα του «Ήλιου» πήραν φωτιά. Με την λήξη της αναμέτρησης υπήρχε μια μικρή ένταση στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες των δύο ομάδων ευτυχώς όμως με την   επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (μέλος Ο.Γ.Ε.) Δελτίο τύπου Απόφαση του διοικητικού συμβουλίου

logo_ogeΤο Δ.Σ. του Συλλόγου  μας στην συνεδρίαση του στις  9/10/12  ασχολήθηκε  με τα νέα μέτρα που προωθούν στην βουλή τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), τρόικας και Ε.Ε. Διαπίστωσε, ότι πρόκειται  για μέτρα πρωτοφανούς αγριότητας. Συνειδητής επίθεσης στον ελληνικό λαό, τις γυναίκες και την νέα γενιά, που καταδικάζεται σε μόνιμη ανεργία και ανασφάλεια.
Στερούν από τους εργαζόμενους την ελπίδα και κάθε προοπτική αξιοπρεπούς ζωής, μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση στις αυτοκτονίες.
Εμείς οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων λέμε ΟΧΙ στα δάνεια, τα μνημόνια, τους  αντεργατικούς νόμους τις συμφωνίες της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων για να βγει το κεφάλαιο από την κρίση ποδοπατώντας μας.
Θεωρούμε τα μέτρα παράνομα αντεργατικά, αντιλαϊκά. Μας  οδηγούν σε βαθειά φτώχεια και δυστυχία.
Εμείς οι γυναίκες, είμαστε παραγωγική δύναμη πλούτου που τον ληστεύουν τα παράσιτα οι καπιταλιστές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ STAGE ΣΤΙΣ 19,20 ΚΑΙ 26,27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
web_zervO ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ STAGE ΣΤΙΣ 19,20 ΚΑΙ 26,27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
«Ξέρω εγώ κάτι που μπορούσε Καίσαρ να σε σώσει
Κάτι που πάντα βρίσκεται σε αιώνια εναλλαγή
Κάτι που σκίζει τις θολές γραμμές των οριζόντων
Και ταξιδεύει αδιάκοπα την ατελείωτη γη»

Η αφορμή ήταν ένα γράμμα σε έναν ποιητή. Η αιτία ήταν μελωδίες και στίχοι πηγαίοι που το κοινό ταυτίστηκε. Το όχημα ήταν και θα είναι η στεντόρεια, αισθαντική φωνή και η επικοινωνιακή δεινότητα. Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, έχει συνδέσει με έντεχνο τρόπο το βίωμα με τη μουσική και έχει κατοχυρωθεί ως ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς στο μουσικό στερέωμα.
Στο ετήσιο ραντεβού του με το ένθερμο αθηναϊκό κοινό θα ξεκινήσει τη χειμωνιάτικη μουσική διαδρομή του στις 19, 20 και 26,27 Οκτωβρίου, στο Ρυθμό Stage, τη γνώριμη και ζεστή μουσική σκηνή της Ηλιούπολης. Έχοντας στο δισάκι του ένα «σωρό ιδέες» ακροβατεί με ηχοχρώματα από την Ανατολή και τη Δύση και με τους σταθερούς του συνεργάτες ηλεκτρίζουν τις νύχτες του Οκτωβρίου. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ «HELIOUPOLIS CUP 2012»

gsi_rithmiki_cupΘέαμα υψηλού επιπέδου πρόσφεραν τα ανερχόμενα αστέρια της ρυθμικής γυμναστικής από 13 χώρες, που συμμετείχαν στο 6ο διεθνές κύπελλο «Helioupolis Cup 2012», το περασμένο Σαββατοκύριακο (6-7 Οκτωβρίου).
Στη διοργάνωση, που είχε ως «οικοδεσπότη» τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και φιλοξενήθηκε στο Α' κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, συμμετείχαν συνολικά 133 αθλήτριες. Αναλυτικά, το ταλέντο τους ξεδίπλωσαν στο ταπί 108 αθλήτριες του ατομικού, εκπροσωπώντας 24 συλλόγους, ενώ αγωνιστική δράση υπήρξε και στο ανσάμπλ, με την συμμετοχή 6 ομάδων.
Στο 6ο διεθνές κύπελλο «Helioupolis Cup 2012» εκπροσωπήθηκαν πέντε ελληνικά σωματεία (Γ.Σ. Ηλιούπολης, Αρετή Χαλκίδας, Πανθεσσαλονίκειος, Α.Ε. Γαλατσίου, Ρυθμός & Κίνηση), καθώς και ομάδες από 12 ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα από τις Ρωσία (Πρεστίζ, Ούνοστ Μέταρ, Κόμετ, Σντούσορ 16, Ολιμπιέτς, 74ο Αθλητικό Σχολείο Μόσχας, Νίζνι Νόβγκοροντ), Ουκρανία (Σπαρτάκ Ντνιεπροπετρόφσκ), Βουλγαρία (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Τουρκία (Πανεπιστήμιο Χατζετεπέ), Ιρλανδία (Ιρλανδική Ακαδημία Ρυθμικής), Ιταλία (Λα Μάρμορα Μπιέλα), Πορτογαλία (Μποαβίστα), Κροατία (Ζάγκρεμπ), Σερβία (Ρίταμ), Νορβηγία (Μπέργκενς), Σουηδία (Λαντσκρόνα Κβινλίγκα), Φινλανδία (OVO) και Βέλγιο (Τζιμ Μολ).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το χρονογράφημα μας - Η lista της Λαγκάρντ - Του ΝΙΚ. Κ. ΜΟΥΛΙΝΟΥ

nikos_moulinosΤο κακό ξεκίνησε από τις γυναίκες και μάλιστα από πολύ παλιά. Ξαφνικά, κι εκεί που δεν το περιμένεις , τσούπ, βγαίνουνε με κόκκινο , στη μέση και κάνουν τον κόσμο , άσε καλύτερα να μην το πούμε! Πρώτη , φυσικά και καλύτερη η Εύα, αυτή η κυρία που έφαγε το μήλο και τώρα εμάς μας τρώει η αγωνία για να τη βγάλουμε καθαρή και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες που μας δυσκόλεψαν τη ζωή όσο δε λέγεται. Τελευταία, πριν δυο χρόνια για την ακρίβεια, μπήκε στο κόλπο και η κυρία Λαγκάρντ, η οποία χωρίς να της το ζητήσει κάποιος υπεύθυνος που τελοσπάντων έχει και την σχετική αρμοδιότητα, ήθελε, λέει να μας βοηθήσει. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μου την έχει δώσει - κυρία μου τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ με τους φοροφυγάδες ; σου πέφτει λόγος ; εγώ έχω το σκεφτικό μου και κάνω το ...σωστό, άσε που έχω και την πολιτική ευθύνη , εσένα μπορείς να μου πεις τι σε κόφτει; Ε ; Αλλά , εκείνη, πέρα βρέχει κι ένα βράδυ, βράδυ γίνονται αυτά τα πράματα διότι το σκοτάδι είναι συστατικό στοιχείο σε αυτές τις υποθέσεις, πλησίασε με ανάλογο ύφος τον τότε υπουργό οικονομικών και τον ρώτησε

-Από φοροφυγάδες πως πάτε ;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και στην Ηλιούπολη

koinoniko_iatreioΤο παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Ηλιούπολης εγκαινίασαν την Δευτέρα 8/10, πρωτοστατούντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου κκ Ιερώνυμου Β, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Δήμος Ηλιούπολης το Παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Ηλιούπολης

Το Ιατρείο Κοινωνικής αποστολή στην οδό Μ.Αντύπα 81 θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας κατοίκων της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών καθώς και ως εμβολιαστικός σταθμός στην εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού που πραγματοποιεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Η ίδρυση του Παραρτήματος στο Δήμο Ηλιούπολης αποτέλεσε το πρώτο ανοιγμα στις τοπικές κοινωνίες που ξεκίνησε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος υπογράμμισε: «Αυτές οι εκδηλώσεις μας γεμίζουν χαρά και πρέπει να βρισκόμαστε, συγχαίρω τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στο έργο αυτό και η συμβολή τους ήταν σημαντική. Είναι ανάγκη ο καθένας να επικοινωνεί με τη χαρά και τη λύπη του αλλού. Είναι ευλογία η βοήθεια στον συνάνθρωπο να βρει το φάρμακο του τον γιατρό του το εμβόλιο στο παιδί. Στη συνέχεια ο Μακαριότατος ευχήθηκε να υπάρχουν οι προσπάθειες αυτές που βοηθούν συνανθρώπους μας να έχουν πρόσβαση σε ιατρικες υπηρεσίες για την προστασία της υγείας τους».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τεράστια η προσπάθεια των αθλητικών σωματείων της πόλης που καταθέτουν τις αγωνίες και τις προτάσεις

anarthsh_enakΤην Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, αντιπροσωπεία του ΕΝΑΚ επισκέφτηκε τους αθλητικούς χώρους της πόλης : Κολυμβητήριο, Δ' Αθλητικό Κέντρο, Α' Κλειστό Γυμναστήριο και Β' Αθλητικό Κέντρο ΔΙΑΝΑ. Το ΕΝΑΚ συνομίλησε με εργαζόμενους, παράγοντες αθλητικών Σωματείων, αθλητές και γονείς οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματα των αθλητικών χώρων και τις προτάσεις τους.
Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στα γραφεία του ΕΝΑΚ προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι του σωματειακού αθλητισμού της πόλης με στόχο να γίνει μία ουσιαστική και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για να στηριχθεί ο αθλητισμός της πόλης που δοκιμάζεται και από τις επιδράσεις και συνέπειες των 'μνημονίων' της λιτότητας και της απαξίωσης.

Παραβρέθηκαν :

  • Από το Γ.Σ.Η. εκπρόσωποι των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, ρυθμική γυμναστική, τένις.
  • Από τον Α.Σ.Η. Εκπρόσωποι του βόλεϊ και του χάντμπωλ.
  • Αντιπροσωπεία από τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης (Α.Ο.Α.)
  • Εκπρόσωποι από τον Φωστήρα και τον Χαραυγιακό.
  • Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του  "Γύμναθλου" της "Ολυμπιάδας" και του "Πάνδαρου".
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα για την Ιστορία της Ηλιούπολης στα Γυμνάσια

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής της ιστορίας και του πολιτισμού της Ηλιούπολης και την προώθηση της έρευνας σε σχέση με την τοπική ιστορία, ο Δήμος Ηλιούπολης, κατόπιν σχετικής έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα υλοποιήσει πρόγραμμα στα Γυμνάσια της πόλης μας, με θέμα την ιστορία της Ηλιούπολης.
Το πρόγραμμα, με τίτλο «Ερευνώ - μαθαίνω - ανακαλύπτω την πόλη μου», θα υλοποιηθεί σε δύο στάδια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. Ηλιούπολης
Πάνοπλη είναι η Ηλιούπολη για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Χαραυγιακό. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και επιπλέον, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο βασικός αμυντικός, Συμεών, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με το Ηράκλειο.
Περισσότεροι από 500 αναμένεται να είναι οι φίλοι του Γ.Σ.Η. που θα παρευρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Ηλιούπολης και επίσης αρκετοί φίλοι του Χαραυγιακού. Ολοι μαζί θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια.
Γ.Σ. Ηλιούπολης

 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Επισήμανση για άσκοπη σπατάλη νερού και ακούρευτα χόρτα στο διάζωμα
ΘΑ ήθελα να επισημάνω ότι στο διάζωμα της οδού Νυμφών (από την αρχή της εως την Αγία Παρασκευή) γίνεται άσκοπη σπατάλη νερού, αφού δεν έχει ρυθμιστεί το πότισμα μετά τις ζέστες του καλοκαιριού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη συσσώρευση υδάτων  στα πεζούλια των πεζοδρομίων μας τα οποία δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν μέχρι αρκετά αργά το μεσημέρι.
Τέλος καλό θα ήταν να περάσει κάποιος να κουρέψει τα διαζώματα αυτά διότι τα χόρτα έχουν ξεπεράσει για άλλη μια φορά το 1 μέτρο!!!


Ευχαριστώ
Μια κάτοικος της περιοχής
Μ.Θ.

 
…ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ

dimitris_pantazopoulosΤου επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ.Δημήτρη Πανταζόπουλου
Διευθυντή 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Ήταν θυμάμαι η δεκαετία του 70, μαθητής ακόμα στο 1ο Γυμνάσιο της Ηλιούπολης να αντηχούν στα αυτιά μου οι δεσμεύσεις της πολιτείας:

-«Παιδεία πρώτη εθνική προτεραιότητα»
- «Η επιστήμη της αγωγής είναι λειτούργημα»
- «Αναγνώριση του έργου του εκπαιδευτικού»
- «Πρώτα ο μαθητής»
- « Το 15% για την παιδεία»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έδεσαν και λήστεψαν κοσμηματοπώλη στην Ηλιούπολη

listia_kosmimaΜε τα όπλα στα χέρια εισέβαλλαν δύο δράστες σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Ηλιούπολη. Λίγο πριν τις δέκα το πρωί, οι δύο κακοποιοί μπήκαν μέσα στο κατάστημα και υπό την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τον έδεσαν. Οι ληστές άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: http://www.newsnow.gr

 
Τρέλανε την Ηλιούπολη – Κυκλοφορούσε και πυροβολούσε. Ούτε και ο ίδιος θυμόταν τι είχε πιει ...

karampinaΜέσα στο μεθύσι του ο άνδρας αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα του και μπόλικα φυσίγγια και να βγει... βόλτα με το αμάξι του
Χαράματα, μετά τις τέσσερις οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν πυροβολισμούς. Ο άνδρας οδηγούσε και πυροβολούσε... Οι κάτοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία που δεν άργησε να τον εντοπίσει και να του περάσει χειροπέδες...

Πηγή: www.newsit.gr

 
Web-Radio το cityofilioupolis.gr σας προτείνει έναν νέο τρόπο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
www.twisted-radio.eu

web_radioΤο ιντερνετικό ράδιο(web-radio) Twisted -radio. Eu  είναι ένα Project μιας παρέας ανθρώπων που έχουν σαν σκοπό να δώσουν στον κάθε ακροατή ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας μέσω του διαδικτύου.

Το περιεχόμενο αυτού του project έχει να κάνει  με μια γενικότερη άποψη της μουσικής. Ανάλογα με την ώρα ο ακροατής θα '' ταξιδεύει'' με διαφορετικούς ρυθμούς έχοντας σαν γνώμονα τους DJ (DOCTOR HXO-LEGATO-JOHN.K)

Μέσα από αυτό την ιστοσελίδα του www.twisted-radio.eu

έχετε τη δυνατότητα να να κάνετε τις δικές σας αφιερώσεις και  ανταλλάσετε απόψεις

Καλή ακρόαση και καλή διασκέδαση σε όλους.

 
Εγγραφές στο Γυμναστήριο του δημοτικού κολυμβητηρίου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/10/2012 ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΕΣ : 08.30 π.μ.  –  22.00  μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9922899 – 210 9944001
 
Εγγραφές Σουηδικής/Αεροβικής Γυμναστικής στην αίθουσα του δημοτικού κολυμβητηρίου Ηλιούπολης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-10-2012 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ & ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
 ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 18:00 - 19:00  ΣΟΥΗΔΙΚΗ  ΣΟΥΗΔΙΚΗ  ΣΟΥΗΔΙΚΗ
 19:00 - 20:00
 ΑΕΡΟΒΙΚΗ  ΑΕΡΟΒΙΚΗ  ΑΕΡΟΒΙΚΗ

 Οι εγγραφές θα γίνονται στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης κατά τις απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9922899 - 210 9944001

 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Γιορτή Ανακύκλωσης στην Ηλιούπολη

recycle_dayΜε ενθουσιασμό συμμετείχαν οι δημότες της Ηλιούπολης στην εκδήλωση για την Ανακύκλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος μας.
Την Κυριακή, 30/9/12, δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, και ήρθαν στην κεντρική πλατεία, φέρνοντας μαζί τους ανακυκλούμενα υλικά και αντικείμενα, τα οποία ειδικά συνεργεία  του Δήμου παραλάμβαναν για να τα στείλουν εν συνεχεία για ανακύκλωση.
Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, και ειδικοί επιστήμονες μίλησαν για την σημασία της Ανακύκλωσης, δίνοντας ταυτόχρονα χρήσιμες πρακτικές συμβουλές στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...

 

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: