Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη http://www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/
KAI twitter https://twitter.com/CITYOFILIOUPOLI

Συνάντηση του Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

symparastates_ypoyrgoΜε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη συναντήθηκε η συντονιστική επιτροπή του Δικτύου Συμπαραστατών του Δημότη και Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Οι Συμπαραστάτες ενημέρωσαν τον κ. Βερναρδάκη για τις αρμοδιότητές τους και για τα θέματα των καταγγελιών που δέχονται από πολίτες και επιχειρήσεις για κακοδιοίκηση των Ο.Τ.Α. στους οποίους υπηρετούν.
Ο κ. Βερναρδάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον θεσμό και πρότεινε την συνδιοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για την παρουσίαση συγκεντρωτικών στοιχείων με βάση τις ετήσιες εκθέσεις που θα παρουσιάσουν οι Συμπαραστάτες στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.
Η συντονιστική επιτροπή
Γαβριήλ Αραμπατζής, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης
Ευάγγελος Μιχάλης, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Σαρωνικού, Συντονιστής του Δικτύου
Δημήτρης Πετράς, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Περάματος, υπεύθυνος Τύπου
Βασίλης Σωτηροπουλος, Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Αττικής
Φίλιππος Τριομμάτης, Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

 
Τοπικό σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων με στόχο 50% στην ανακύκλωση

anakyklwsi-kadoiΠλήρες Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ηλιούπολης  που καθορίζει συγκεκριμένες και κοστολογημένες δράσεις πρόληψης , επαναχρησιμοποίησης και ενίσχυσης της ανακύκλωσης υλικών και οργανικών αποβλήτων, ώστε να επιτευχθεί σταδιακά μέχρι το 2020 χωριστή  συλλογή άνω του 50% των σημερινών απορριμμάτων, παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη Μελέτη του Τοπικού Σχεδίου, έχει σαφή στόχο να μειωθεί έτσι   σημαντικά το φορτίο των σύμμεικτων απορριμμάτων που καταλήγει σήμερα στον ΧΥΤΑ Φυλής, με  οικονομική επιβάρυνση του δήμου για την ταφή του.
Οι έξι πιο σημαντικές τοπικές δράσεις που προτείνονται είναι οι ακόλουθες:
1) Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης -  Ενημέρωσης στα σχολεία για την μείωση της σπατάλης τροφίμων και της παραγωγής αποβλήτων από  τα νοικοκυριά.
2) Εκπαίδευση  των  νοικοκυριών που επιθυμούν να κάνουν οικιακή κομποστοποίηση για τον σωστό τρόπο οικιακής κομποστοποίησης και χρήσης του κομπόστ για τον κήπο τους 

Διαβάστε περισσότερα...
 
 
Συνέντευξη τύπου Δημάρχου Ηλιούπολης

valasopoulos_flagsΟ Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος σας καλεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης για συνάντηση με τους δημοσιογράφους και παραχώρηση συνέντευξης τύπου.
Στην ατζέντα της συνέντευξης θα βρεθούν θέματα όπως:

Η υπόγεια σύνδεση Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού Λ. Βουλιαγμένης
Οι διεκδικήσεις και η πορεία των έργων ΕΣΠΑ
Ο απολογισμός έργων του 2015
Το όραμα για την Έξυπνη Πόλη
 Η ανάπτυξη των δομών Κοινωνικής Πολιτικής

Ο Δήμαρχος θα δεχτεί ερωτήσεις για κάθε θέμα που συγκεντρώνει κοινωνικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον καθώς και θα συζητήσει τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας Δημοσιογράφων και Δημοτικής Αρχής. 
 
Nεάνιδες Volley θριαμβευτική πρόκριση στο «Final-4»

volley_neanides4Σε παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου  κόντρα στον Απολλώνιο με νίκη 3-0. 

Συγκεκριμένα, οι νεάνιδες του ΓΣ Ηλιούπολης, πήραν καθαρή νίκη κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα. Το θετικό είναι ότι αυτή η νίκη έδωσε την πρόκριση στο «Final-4» της ΕΣΠΕΔΑ για 3η συνεχόμενη χρονιά!!!

Απόδειξη της καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής...

 
Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης
antalaktiki_vivliothikiΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης σας προσκαλεί την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο της πόλης μας, για να γνωρίσετε  από κοντά τη νέα μας  Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη και σας προτείνει να έχετε μαζί σας ένα βιβλίο που θέλετε να «ανταλλάξετε» με κάποιο άλλο που δεν έχετε διαβάσει!
Τη Βιβλιοθήκη δώρισε η  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στον «Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του για τη διάδοση του βιβλίου και την ελεύθερη διακίνηση της γνώσης.
Η ιδέα κι ο σχεδιασμός της ανήκει στους αρχιτέκτονες Ειρήνη-Αιμιλία Ιωαννίδου και Ελευθέριο Αμπατζή. Η πρώτη ανταλλακτική βιβλιοθήκη στήθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην Κηφισιά και αντιμετωπίστηκε αρχικά με απορία & επιφύλαξη από τον κόσμο, καθώς δεν ήταν εξοικειωμένοι με τη φιλοσοφία της: Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι, είναι ανοιχτή ολόκληρο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, είναι διαθέσιμη σε κάθε αναγνώστη. Το μόνο που έχεις να κάνεις «Ανοίγεις το ράφι, παίρνεις ένα βιβλίο, αφήνεις ένα άλλο που έχεις ήδη διαβάσει και θα ήθελες να χαρίσεις κι έφυγες!». 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Καιροί Απαιτούν Σοβαρότητα και Υπευθυνότητα

prota_h_hlioupoliΣτο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο 21/1/2016 ο Δήμαρχος ανακοίνωσε μια σειρά σημαντικών έργων για την πόλη μας που εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής όπως:

* Διαμορφώσεις προσβάσεων ΑμεΑ σε δημοτικές οδούς και πεζοδρόμια Δήμου Ηλιούπολης (600.000€)
* Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, οργάνωση χρήσεων γης και λειτουργιών, σημειακές πολεοδομικές παρεμβάσεις Δήμου Ηλιούπολης (272.000€)
* Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Ηλιούπολης (600.000€)
* Διαμόρφωση οδών πέριξ παιδικών χαρών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας Δήμου Ηλιούπολης (150.000€)
* Επίσης υλοποιείται η οριστική μελέτη αγωγών όμβριων για αντιπλημμυρική προστασία των Δήμων Ηλιούπολης και Βύρωνα (περιοχή Καρέα - Αναστάσεως) (267.184,89€)

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση-παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου

prosklisi030216Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατα του Καρκίνου ο Δήμος Ηλιούπολης προσκαλεί όλους τους δημότες στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:30 μ.μ. στο κτίριο της ΧΕΝ στην Ηλιούπολη (Μαρίνου Αντύπα 81).
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν ομιλία:

ο Ευάγγελος Φιλόπουλος, Χειρουργός, ?ιευθυντής Κλινικής Μαστού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
ο Παναγιώτης Γεωργαντάς, (Χειρουργός Ουρολόγος) - Καρκίνος Προστάτη,Kαρκίνος Oυροδόχου Kύστεως. ?ιάγνωση και θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για την μελέτη ΤΣΔΑ στο Δήμο Ηλιούπολης

logo_laiki_sys_ilioupoliΗ μελέτη του ΤΣΔΑ συντάχθηκε από το μελετητικό γραφείο «ΕΠΤΑ», που έχει εκπονήσει περί τις 7 - 8 μελέτες για ΤΣΔΑ δήμων της Αττικής. Η δομή του κειμένου είναι σύμφωνη με τον «Οδηγό Σύνταξης Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων (Τ.Σ.Δ.)» του ΕΔΣΝΑ. Σημειώνεται ότι το ΠΕΣΔΑ Αττικής, διαφοροποιούμενο από σχετικές διατάξεις του ΕΣΔΑ θέτει ως υποχρέωση των δήμων μόνο τη δημιουργία των Πράσινων Σημείων και όχι των άλλων «αποκεντρωμένων» εγκαταστάσεων, όπως: ΚΔΑΥ, μονάδων κομποστοποίησης, μονάδων επεξεργασίας σύμμεικτων αποβλήτων (ΜΕΑ), ενδεχόμενα και ΧΥΤΥ.
H μελέτη αποφεύγει προσεκτικά στην εισαγωγή της αποστροφές υπέρ των ευρωενωσιακών κατευθύνσεων και της εθνικής νομοθεσίας για τη διαχείριση των αποβλήτων και γενικότερα και αρκείται στην παρουσίαση του «Νομικού πλαισίου αρμοδιοτήτων των δήμων για τη διαχείριση των αποβλήτων». Αποφεύγει επίσης να επαναλάβει φράσεις «κλισέ», που παραπέμπουν σε ευθεία ιδιωτικοποίηση 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση ΗΛΙΟΥ-πόλις

prosklisi_iliou_polisΗ Δημοτική κίνηση  ΗΛΙΟΥ-πόλις και ο επικεφαλής ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ, σας προσκαλούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στις 19:00 μ.μ. στην ετήσια κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της κίνησης Ηρώ Κωνσταντοπούλου & Ηρακλείτου 1 , Ηλιούπολη.

 
Πολιτική εκδήλωση για το ασφαλιστικό στην Ηλιούπολη
laiki-enotita_1_2_16

Την Δευτέρα 1 Φλεβάρη 2016, στις 7:30 μμ, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης,  η πολιτική επιτροπή Ηλιούπολης της Λαϊκής Ενότητας, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα:

"Ασφαλιστικό και πολιτικές εξελίξεις"
Θα μιλήσει ο Αλέκος Καλύβης, υπεύθυνος γραφείου τύπου της Λαϊκής Ενότητας και θα χαιρετίσει ο Γιάννος Γιαννόπουλος, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ.
Η Λαϊκή Ενότητα Ηλιούπολης καλεί όσους ενδιαφέρονται στην εκδήλωση, έτσι ώστε να μοιραστούν οι ανησυχίες όλων για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και να αναζητηθούν κοινοί δρόμοι για το αύριο και την πατρίδα.

 
Υπαρκτό έλλειμμα γνώσης για τα Οικονομικά του Δήμου ή Υπαρκτή προσπάθεια υπονόμευσης της προσπάθειας του Δήμου;

prota_h_hlioupoliΜε χαμόγελο αντιμετωπίζουμε για ακόμα μια φορά την προσπάθεια ορισμένων να παραποιήσουν την αλήθεια μέσω δημοσιευμάτων. Ελπίζουμε αυτή τους η εμμονή να παραποιούν την πραγματικότητα να είναι μόνον από άγνοια και να μην εντάσσεται σε μια προσπάθεια υπονόμευσης του Δήμου Ηλιούπολης.
Σε ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, κατηγορείται η Δημοτική Αρχή ότι παρουσιάζει Ισολογισμούς με «πλασματικά στοιχεία» και χαρακτηρίζει το πλεόνασμα του 2014 ως «ανύπαρκτο».
Κάποιοι στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ΤΟΛΜΟΥΝ να παίζουν ακόμα και με τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, η οποία την ώρα που η Κυβέρνηση έκλεινε τις τράπεζες και έβαζε capital controls στα χρήματα του λαού, έδωσε τη δυνατότητα στο Δήμο Ηλιούπολης να σταθεί όρθιος έχοντας εξασφαλισμένη τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του, έχοντας εξασφαλισμένη επάρκεια καυσίμων για τα οχήματα και πετρελαίου για τα σχολεία καθώς και εξασφαλισμένη προμήθεια τροφίμων για τους πολίτες που επλήγησαν από αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση Πρόσληψης του ΝΠΔΔ Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ
logo_paodhΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ  για τη σύναψη Σύμβασης εργασίας Ορισμένου Χρόνου Του ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης ( Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ)- Γρηγόρης Γρηγορίου
Το ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ)- Γρηγόρης Γρηγορίου ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι. Δ.Ο.Χ.), διάρκειας έως οχτώ (8) μήνες, με ωριαία αποζημίωση , για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους περιόδου 2015-2016.
Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα δικαιολογητικά στο γραφείο του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού υπ' όψιν κας Ελένης Ψυρροπούλου & κας Μαρίας Φραγκιαδάκη (τηλ. επικοινωνίας: 210-9944001-2109922899) από 29/01/2016 και για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, έως και 07/02/2016 , κατά τις ώρες 9.00-13.00. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έπιασε κορυφή η Ηλιούπολη στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ Γυναικών

basket_gynaikon_2016Η πρωτοπόρος Ηλιούπολη επιβλήθηκε (57-36) του Γαλατσίου και συνέχισε με νίκη και στην 15η αγωνιστική της Α΄ ΕΣΚΑ. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η πρωτοπόρος Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ουραγό του πρωταθλήματος ΑΟ Παγκρατίου στο Μετς Β  Ώρα έναρξης:19:30

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης, Στανέλλος): Μπακαλέξη 2, Λελεδάκη 6, Παππά, Λεντζάκη 2, Γεωργούση 14 (2), Καλοπίτα 6, Τσιμτσιλή 8 (2), Χριστοδούλου, Κολοβού 14, Καλλή 2, Μπιτζανάκη Ρ. 3.
ΓΑΛΑΤΣΙ (Koντός): Πρωτονοταρίου, Κωστοπούλου, Κασίμη 11 (1), Κώττη, Τουρνατζή 2, Καίσαρη 6 (2), Παπαντώνη 5, Βλάχου 2, Παγώνη 2, Λάμπρου 2, Ζυγογιάννη 6.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ηλιούπολη 29 (14-1) Καλύβια 28 (13-2) Ζωγράφου 28 (13-2) Αμύντας 25 (10-5)

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Βουλή έφτασε η πρόταση για την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης

g_maniatis_er_vouliΣύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, η πρωτοβουλία του Δήμου Ηλιούπολης για την Υπόγεια Σύνδεση της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την Περιφερειακή Υμηττού, έφτασε στη Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα ο Βουλευτής Γιάννης Μανιάτης με επερώτηση του στη Βουλή ζητάει αν προτίθεται η Κυβέρνηση να προχωρήσει τις διαδικασίες ένταξης του έργου.
Θα ακολουθήσει επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων , κ. Χρήστο Σπίρτζη, με αναλυτική παρουσίαση και αίτημα για συνάντηση.
Ο Δήμαρχος τονίζει πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια υλοποίησης του έργου με τη συναίνεση όλων των πολιτών της Ηλιούπολης αλλά και των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Khumba/Κούμπα: Μια Ζέβρα και Μισή (Παιδικό) στον Χειμερινό Δημοτικό Κινηματογράφο - είσοδος δωρεάν

khumbaΟ Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου-είσοδος) αυτό το Σαββατοκύριακο 30-31/1/2016 προβάλλει για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου την ταινία με τίτλο Khumba/Κούμπα: Μια Ζέβρα και Μισή (2013) Παιδικό – Μεταγλωττισμένο – Διάρκεια 90' (4 Προβολές)
Το Σάββατο 30/1/2016 στις 15:00 και στις 17:30.
Την Κυριακή 31/1/2016 στις 11:30 και στις 13:30.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δηλώσεις προπονητή για την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 ανδρών

waterpolo_a1Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει η ομάδα πόλο της Ηλιούπολης το Σαββάτο 30 Ιανουαρίου 2016 στις 16:00 μ.μ., στο κολυμβητήριο του Αλίμου, ως έδρα της, ο προπονητής της ομάδας Άκης Κακαρνάκης έκανε σχετκή δήλωση στο pisina.net:

"Δουλέψαμε σε μια καινούρια βάση αυτό το μήνα με την ομάδα. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου είναι κάτι δύσκολο όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τον προπονητή μιας ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούν όλοι πολύ πιο γρήγορα από ότι σε μια κανονική προετοιμασία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποσύρθηκαν 172 εγκαταλελειμμένα οχήματα

oximata_eg_172Ο Δήμος Ηλιούπολης αφού πρώτα ενημέρωσε με σχετική ειδοποίηση και εφόσον έχει περάσει το προβλεπόμενο διάστημα των σχεδών 4 μηνών, απέσυρε 172 εγκαταλελειμμένα Ι.Χ. εφαρμόζοντας έτσι το αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα.
Τα οχήματα αυτά αποσύρθηκαν απο τους δρόμους της πόλης με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της αλλά κυρίως για να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα στάθμευσης.
Επίσης ο Δήμος Ηλιούπολης με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση στους πολίτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματα τους στους δρόμους της πόλης να τα αποσύρουν, εφόσον αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν σημαντικό πρόβλημα στην στάθμευση και την κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατασκευή Χειροποίητων Κεριών

logo_dimosΗ Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης καλεί τους συνδημότες μας που ενδιαφέρονται για το ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ κατασκευής Χειροποίητων Κεριών με χρήση παραφίνης και Οικολογικών Κεριών με χρήση φυτικής σόγιας, να δηλώσουν συμμετοχή στην κα ΚΟΥΣΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ τηλ. 210-9933263, στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/2 και Κυριακή 28/2.
Το εν λόγω σεμινάριο αποτελεί συνέχεια των «δημιουργικών σεμιναρίων χειροποίητων προϊόντων» που η Κοινωνική Υπηρεσία προσφέρει τα τελευταία 3 χρόνια με επιτυχία και τα οποία έχουν δώσει ήδη τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρασκευάζουν για τις ανάγκες της οικογένειάς τους χειροποίητα προϊόντα περιποίησης καθώς και καθαριστικά σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Ηλιούπολη

drama_klhΗ Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 30-31 Ιανουαρίου 2016, διήμερο προβολών των βραβευμένων ταινιών του 38ου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών μικρού μήκους Δράμας.
Στο φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρ.Αντύπα 134 και Σοφ.Βενιζέλου 100, Ηλιούπολη), θα προβληθούν οι ταινίες που βραβεύτηκαν το 2015 (8+8 ταινίες, 110'+114').
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 2109941199, 2109914732, 6945405825 E-mail: info@klh.gr,

Ιστοσελίδα: www.klh.gr

 
Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία

mastografia_dim_ilioupolisΟ Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία συνεχίζει το πρόγραμμα της δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας.
Οι μαστογραφίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, θα λάβουν χώρα στο νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι", στο οποίο οι εξεταζόμενες θα μεταφερθούν με αυτοκίνητο του Δήμου.
Προϋποθέσεις:
1. Οι γυναίκες να είναι 40 - 69 ετών  και  κάτοικοι  Ηλιούπολης.
2. Να εμπίπτουν στα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που απαιτούνται για τις ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: