Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη http://www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/
KAI twitter https://twitter.com/CITYOFILIOUPOLI

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

antikeimenikes_axiesΟι νέες μειωμένες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων φέρνουν μειώσεις στο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας που επιβάλλεται και εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και σε όλα τα πολεοδομικά πρόστιμα. Το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε εντολή προς τους Δήμους και τις άλλες αρμόδιες διευθύνσεις έτσι ώστε να αναπροσαρμόσουν αναδρομικά από τις 21 Μαΐου 2015 τις τιμές για τον υπολογισμό του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας σύμφωνα με τις νέες αντικειμενικές αξίες.
Εκτός όμως από το ΤΑΠ, νέοι υπολογισμοί πρέπει να γίνουν και για τα πρόστιμα που επιβάλλονται βάσει της πολεοδομικής νομοθεσίας, αλλά και για τις οφειλές που προκύπτουν από εισφορές σε χρήμα που υπολογίζονται βάσει της τιμής ζώνης κατά τον χρόνο κύρωσης της πράξης εφαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση οργάνωση κινητοποίηση για το Προσφυγικό Επιστολή του Δημάρχου Ηλιούπολης προς τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ

katoxi_picture"Η χώρα μας περνάει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και καλείται να σηκώσει το κύριο βάρος του μεγαλύτερου προσφυγικού ρεύματος προς την Ευρώπη. Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απευθυνόμενη στον πατριωτισμό των Ελλήνων και των τοπικών κοινωνιών και στις πατρογονικές αξίες της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση όμως χρειάζεται συντονισμό και πρωτοβουλία των συλλογικών οργάνων της, έτσι ώστε να υπάρξει δίκαιη και αναλογική κατανομή μεταξύ των Δήμων. Πρέπει άμεσα τις επόμενες ώρες να αναλάβετε πρωτοβουλία απευθυνόμενοι σε όλους τους δήμους τη Αττικής για να μοιραστούν το βάρος του εθνικού χρέους που τους αναλογεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
 
Συνελήφθη παιδόφιλος δημοτικός αστυνομικός

police_ilektronikoΈνας 40χρονος παιδόφιλος δημοτικός αστυνομικός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για παραβίαση των διατάξεων περί πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.
Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας 13χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία είχε διαπιστώσει ότι η ανήλικη κόρη της, συνομιλούσε σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με άλλους χρήστες, αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και κατόπιν προτροπής τους, είχε στείλει σε συνομιλητές της γυμνές φωτογραφίες της.
Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών εξέδωσε σχετικό βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε αστυνομική και διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και ταυτοποίησε τα ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία αντιστοιχούσαν σε συγγενικό πρόσωπο του 40χρονου. Στη συνέχεια, αστυνομικοί πήγαν στην οικία του δημοτικού αστυνομικού και έκαναν έρευνα στα ψηφιακά μέσα, που κατείχε και διαχειριζόταν, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Ηλιούπολης
apokries_dimos2016Ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει για μια ακόμα χρονιά εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία!
Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 σας προσκαλούμε στα Αποκριάτικα πάρτι που θα πραγματοποιηθoύν στις Πλατείες Φλέμινγκ και Ανεξαρτησίας (11:00 με 13:00) με πολύ μουσική και χορό.
Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με ανιματέρ και λιχουδιές:
Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας θα μας περιμένει ο ξυλοπόδαρος για χορό, θα απολαύσουμε μαλλί της γριάς αλλά και ένα λαχταριστό συντριβάνι σοκολάτας. Ο μάγος Χάρρυ Πότερ θα συνεχίσει με σεμινάρια μαγείας σε μια παράσταση με εντυπωσιακό τρόπο !! Στην Πλατεία Φλέμινγκ θα απολαύσουμε παραδοσιακό χρωματιστό γαϊτανάκι και ξυλοπόδαρο κλόουν με σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες!! Μετά θα βαφτούμε με face patting , από απόφοιτες της Σχολής Καλών Τεχνών ντυμένες αποκριάτικα και θα τραγουδησουμε KARAOKE με όλα τα παιδιά! Στην πλατεία θα έχουμε και φουσκωτά παιχνίδια δωρεάν!
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκρίθηκε απο την Περιφέρεια η κατασκευή Παιδικού Σταθμού στην Αριστογείτονος
perifereia_valasopoulos

Την κατασκευή του Παιδικού Σταθμού στην οδό Ειρήνης και Αριστογείτονος ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής.
Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα κα Ερμίνα Κυπριανίδου, η οποία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό έργο που αφορά στην κοινωνική υποδομή στο Δήμο Ηλιούπολης συνολικής δαπάνης 2.860.000 ευρώ.
Πρόκειται όπως είπε για ένα τριώροφο Βρεφονηπιακό Σταθμό που θα μπορεί να φιλοξενήσει 50 νήπια και 20 βρέφη.
Πιο συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε στο Συμβούλιο ότι ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ένας Δήμος με συνεχώς αυξανόμενες πληθυσμιακές τάσεις και οι αιτήσεις για φιλοξενία παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς είναι τριπλάσιες του δυναμικού τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όλοι μαζί από την αρχή! - Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης

athanasiou_athanasiosΦίλες και φίλοι,
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια περνάει τις δυσκολότερες στιγμές της, έχοντας εντείνει μεταξύ άλλων την απαξίωση στην πολιτική και κυρίως στα πολιτικά πρόσωπα. Είμαι ένας πολιτικοποιημένος νέος και πιστεύω πως ο δρόμος της βελτίωσης της ζωής μας πέρνα από την πολιτική.
Έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και μέσα από την ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, αλλά και την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ηλιούπολης  έζησα σημαντικές στιγμές και πολλές φάσεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Θέτω υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης θεωρώντας πως η ανάγκη για ανανέωση είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση στην παρουσίαση βιβλίου

moylinos_prosklhshΟι εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και ο συγγραφέας Νίκος Κ. Μουλίνος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου " Ελληνάρες, Ατέλειωτο το παραμύθι μας" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βούλας - Βουλιαγμένης - Βάρκιζας (αίθουσα ΙΩΝΙΑ-Λ. Ποσειδώνος 18 ) Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

* Παύλος Χαϊκάλης , ηθοποιός
*Πέπη
Μούσκου , συγγραφέας
*Ανδρέας
Ματθαίου, Δρ. Νομικής , Δικηγόρος
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη στα ΚΑΠΗ μας
kapi_tsiknoΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.
1ο -2ο - 3ο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ (Κ. Α. Π. Η.)
Γιορτάζουμε όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016  από ώρα 11.30 το πρωί και μέχρι να βραδιάσει, στο χώρο των παραρτημάτων, τρώγοντας και πίνοντας και λίγο, για όσους έχουν διάθεση, τσικνοψηνoντας, να μοσχοβολήσει η γειτονιά  Πατροπαράδοτο γλέντι όσοι επιθυμούν μασκαρεύονται .
Εκδήλωση προγράμματος Μαρτίου 2016
 
Το καλύτερο μπάρμπεκιου Τσικνοπέμπτης είναι με τους προσκόπους της Ηλιούπολης
sep_tsiknopemptiΟι πρόσκοποι της Ηλιούπολης σας καλούμε στο μπάρμπεκιου που όπως κάθε χρονιά οργανώνουμε την Τσικνοπέμπτη, 3 Μαρτίου στις 20:00 στην εστία μας, Γρηγορίου Αυξεντίου 1 και Αθανασίου Λευκαδίτη.

Θα έχουμε μπόλικη τσίκνα και άφθονο αλκοόλ για να ζεσταθούμε, με είσοδο μόνο 5 ευρώ.

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας.
 
Μασκαράδες κι Αποκριές

nikos_moulinosΟι Αποκριές είναι και πάλι παρούσες. Ήρθαν από συνήθεια ; από διάθεση ; ή υποχρέωση ; Ποιος ξέρει ; Όπως και να έχει, ήρθαν μεν, αλλά θα φύγουν δε, κι όχι όπως με κάποιους άλλους που δεν θέλουν να ξεκουμπιστούν με τίποτα! Έχουν, όμως, και πρόταση ( που λένε !) και μάλιστα συγκεκριμένη και σαφή : βόλτα στη ξεγνοιασιά , στη χαρά, στο ανυπόκριτο χαμόγελο. Οι Αποκριές ορίζουν μεγάλες ανατροπές. Θα επωφεληθούν, όμως, μόνον, όσοι τις εμπιστεύονται και υιοθετούν τις προτάσεις τους και τις αποδέχονται όπως ο Σωτήρης τη δική του Ιουλία!. Έρχονται - τι λέω ; ...ήρθανε είπαμε - ως πράξη ανατροπής της καθημερινότητας, με την πρόθεση και το απαραίτητο σχέδιο να δώσουν, αδιακρίτως, μια αίσθηση, έστω προσωρινής, ευψυχίας. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
mask_large_ipirotisΟ Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, την «Τσικνοπέμπτη» 3-3-2016 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της Ηλιούπολης, Δ. Κιντής.
Ελάτε να γιορτάσουμε και να τσικνίσουμε με καλή διάθεση, φαγητό, ποτό, τραγούδι και πολύ χορό.
Ειδοποιήστε για την προσέλευσή σας τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ.
 
Επιμορφωτικό Σεμινάριο για το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών
logo_dimosΣτο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του πολίτες της Ηλιούπολης σε όλα τα επίπεδα,  το Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. "Παύλος Πεντάρης" διοργανώνει μια σειρά από επιμορφωτικά σεμινάρια για το παιδαγωγικό προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηλιούπολης.
Τα σεμινάρια έχουν βασικό στόχο την ομαλή αναπτυξιακή πορεία των νηπίων.
Το πρώτο από τα σεμινάρια αυτά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 16:30.
Ο χώρος διεξαγωγής του είναι στα γραφεία του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ., Νικομάχου 18, Media Lab.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κ. Μουχτάρη Ιωάννα Ψυχολόγος Post Msc, Msc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, με θέμα εισήγησης "Γονεϊκότητα και Επικοινωνία".
 
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016
aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί, στις 25 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), με θέματα:

1.      Λειτουργία του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης και των εργαστηρίων του
2.      Αποδοχή και κατανομή επιχορηγούμενων ποσών μέσω ΚΑΠ, για την αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
3.      53 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού τους
4.      Αποδοχή χρηματοδότησης έργων - μελετών, που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση για τη βοήθεια των αδέσποτων απο την ΖΕΗ

strays-rock_zehΤην Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00,  η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης πραγματοποιεί εκδήλωση για καλό σκοπό στο Barock Club (Πρατίνου 5, Παγκράτι) με θέμα "Strays Rock @Barock".

Με στόχο να μαζευτεί ένα ποσό για τους αδέσποτους σκύλους και γάτες της Ηλιούπολης, και με την ελάχιστη είσοδο των 3 ευρώ, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης και μή, να διασκεδάσουν, να πιούν, να χορέψουν και παράλληλα να βοηθήσουν τα ζωάκια χωρίς σπίτι να έχουν μια καλύτερη ζωή.

 
"Διάβασέ μου κι άλλο" βιβλιοπωλείο Απρόβλεπτο
aproblepto_paidia_7Το βιβλιοπωλείο Απρόβλεπτο και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Μαίρης Τσόγκα "Διάβασέ μου κι άλλο"
την Κυριακή 28 Φεβρουαρόιου 2016, στις 11:30 το πρωί στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Η συγγραφέας Μαίρη Τσόγκα θα αφηγηθεί την ιστορία του γάρου Κροίσου, ο οποίος ζει ξέγνιαστα σε ένα πλουσιόσπιτο, ώσπου η κρίση φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Πως θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του ο καλοθρεμμένος και καλοζωισμένος γάτος, όταν θα βρεθεί ταλαιπωρήμενος και τραυματισμένος σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώας Και γιατί ο δεκάχρονος Μάνος, ένα αγόρι με δυσκολίες στην ανάγνωση, τον επισκέπτεται στο καταφύγιο και του διαβάζει ιστορίες με γάτες; Θα μπορέσει άραγε ο Κροίσος να ξανανιώσει βασιλιάς;
Μια ιστορία για την ελπίδα μέσα στις δυσκολίες και τις ανατροπές της ζωής, για τη θεραπευτική δύναμη των παραμυθιών, για τη φιλία, και την αποδοχή άνευ όρων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΛΙΟΥ – πόλις ανθρώπινη πόλη Απάντηση στη δημοτική αρχή: Σχετικά με την σοβαρότητα και υπευθυνότητα

l_iliou_polisΘεωρούμε υποχρέωσή μας να αναφερθούμε στα γεγονότα, που συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο της 21 /1/2016, στην αντίδραση του  κ. Δημάρχου σε ερώτηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξής μας  κ. Δουβή και όχι μόνο .

  Έχει γίνει πλέον κανόνας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν διατυπώνεται μια ερώτηση στη δημοτική αρχή ή τοποθέτηση, που δεν «αρέσει»,  ο κ. Δήμαρχος, με ανοχή του προέδρου του ΔΣ, πριν καλά-καλά τελειώσει η τοποθέτηση ή ερώτηση, παίρνει το λόγο, αρχίζει τις φωνασκίες με απαράδεκτο τρόπο και έτσι δεν ακούγεται όλη η ερώτηση ή τοποθέτηση του κάθε συμβούλου .

  Φυσικά ο κ. Δήμαρχος έχει δικαίωμα με βάση τον κανονισμό να παίρνει το λόγο, αφού όμως ολοκληρωθεί η ερώτηση ή τοποθέτηση .

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόκριση της Ηλιούπολης στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών

elpis-ampelokipoi_gshΗ Ηλιούπολη κατάφερε μετά από 48 ώρες κούρασης, να προκριθεί για πρώτη φορά στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Μαρκόπουλο και την εξαιρετική Ελπίδα Αμπελοκήπων, καταφέρνοντας έτσι να γίνει η 4η ομάδα της διοργάνωσης.
Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη απέκλεισε με 3-2 την Ελπίδα στον προημιτελικό του κυπέλλου, η οποία ήταν αήττητη απο την αρχή με ένα εκπληκτικό σερί νικών, και έκλεισε θέση για το πλοίο της γραμμής προς Χίο, όπου 4-5 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Final 4 του θεσμού μαζί με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
Στα πρώτα δύο σέτ η ομάδα της Ηλιούπολης ήταν πολύ ανώτερη παίρνοντας και τα δύο σέτ με 20-25 και 16-25.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιπλημμυρικά Έργα
ant1_ergaΣυνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα Αντιπλημμυρικά Έργα στην πόλη μας προϋπολογισμού 11 εκ. €  Εκτός από τη συνέχιση και επέκταση του έργου, γίνεται παράλληλα πλήρης αποκατάσταση των πεζοδρομίων και των κοινοχρήστων χώρων. 
 
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ηλιούπολη

Ξεκινlogo_dimosάει από σήμερα Δευτέρα το νέο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηλιούπολης με χρηματοδότηση 600.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών.
Για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 22 και 23/2/2016 θα πραγματοποιηθεί :
ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  (ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΩΣ ΑΧΑΙΑΣ -  2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΩΣ ΕΒΕΡΤ - 2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΩΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ)
Την Τετάρτη και την Πέμπτη 24 και 25/2/2016 θα πραγματοποιηθεί : ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
Την Παρασκευή  26/2/2016 θα πραγματοποιηθεί:
ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ (ΑΠΟ ΚΕΝΕΝΤΥ ΕΩΣ 2ας  ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ)

 
Με καινούργια καθίσματα τα λεωφορεία της Ηλιούπολης
bus_kathismataΣτο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην Ηλιούπολη, αντικαταστάθηκαν όλα τα καθίσματα σε δύο λεωφορεία. 
Τα νέα καθίσματα πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές έτσι ώστε οι επιβάτες να είναι ασφαλείς, να προστατεύονται από υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα να νιώθουν άνεση κατά την μεταφορά τους.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα εγκαταστάθηκαν στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας και οθόνες ενημέρωσης των πολιτών όπου εκτός από τα δεδομένα της διαδρομής, στο προσεχές διάστημα οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και για θέματα που αφορούν ευρύτερα τον Δήμο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: