Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τελευταία Νέα από την Ηλιούπολη

Τέλος τα λεωφορεία για το κέντρο της Αθήνας από την Ηλιούπολη

 Μέσα στις Γιορτές και σε μια νύχτα χωρίς καμία ενημέρωση η Ηλιούπολη από 1/1/2011 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Οι Ηλιουπολίτες πλέον για να πάνε στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να κάνουν χρήση δύο μεταφορικών Μέσων καθώς τα γνωστά σε όλους 237 και 206 δεν θα έχουν πλέον τέρμα την Ακαδημία αλλά το Σταθμό Μετρό της Δάφνης. Απο το Σάββατο 1/1/2011 οι λεωφορειακές γραμμές 237 "Άνω Ηλιούπολη - Ακαδημία" και 206 "Αγ.Μαρίνα -Ακαδημία" μετατρέπονται σε τροφοδοτικές του Σταθμού Μετρό ΔΑΦΝΗΣ.



Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

perifereia_orkomosiaΣτο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/12/2010,  η ορκωμοσία του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Αττικής και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος Β',  ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση κ. Γιάννης Ραγκούσης που εκπροσώπησε και τον Πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Ζώης, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο αναπληρωτής Υπουργός  κ. Σωκράτης Ξυνίδης,  οι Υφυπουργοί  Εσωτερικών κ. Γεώργιος  Ντόλιος  και Προστασίας του πολίτη κ. Μανώλης  Όθωνας.
Μετά την τελετή ορκωμοσίας με θρησκευτικό όρκο, τον οποίο έδωσαν τα μέλη των παρατάξεων : "ΑΤΤΙΚΗ"  Ιωάννης Σγουρός, "ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" Βασίλειος Κικίλιας, "Γιάννης Δημαράς  - ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Γιάννης Δημαράς, "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ" Σπυρίδων- Άδωνις Γεωργιάδης, ακολούθησε ο πολιτικός όρκος από τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου: κ. κ. Γεώργιος Βαρεμένος, Δημήτριος Τσουκαλάς,   (ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ), Κωνσταντίνος Διάκος, Γεώργιος Δημαράς (ΑΤΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) και Γρηγόριος Ψαριανός ( ΑΤΤΙΚΗ ΓΗ).
Ο επικεφαλής κ. Αθανάσιος Παφίλης και τα μέλη της παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ», αντί όρκου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Δηλώνουμε ότι υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού».
Ο εκπρόσωπος της παράταξης «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» κ. Άγγελος Χάγιος, αντί όρκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ως εκπρόσωπος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική ορκίστηκα στην τιμή και τη συνείδησή μου, ότι θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών, για την ανατροπή του μνημονίου και γενικότερα της αντιλαϊκής επίθεσης κυβέρνησης - Ε.Ε. - ΔΝΤ, για νέα κοινωνία απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα και εκμετάλλευση».
Όσοι απουσίαζαν θα ορκισθούν εντός 5 ημερών.Τέλος, όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής υπέγραψαν, όπως προβλέπεται, το πρωτόκολλο ορκωμοσίας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα...


Ψάχνετε Καινούργιο Σπίτι στην Ηλιούπολη;

Θέλετε τα χρήματα που θα δώσετε, να ανταποκρίνονται στην ποιότητα του σπιτιού που θα αγοράσετε;
Σας ενδιαφέρει κυριολεκτικά η «σημασία στην λεπτομέρεια» με υλικά όχι Α' διαλογής αλλά πραγματικής πολυτέλειας;
Ξεχωρίσαμε τέτοια σπίτια για όλα τα βαλάντια!

  • ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ, οροφοδιαμέρισμα 82τμ
  • ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, οροφοδιαμέρισμα  75τμ με θέα
  • ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, μαιζονέτα 138τμ

 

Για περισσότερες πληροφορίες : Κος Τέρης σταθερό τηλ 2111196048 και κινητό 6978915359

 

Διαβάστε περισσότερα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: