Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα από την Ηλιούπολη www.cityofilioupolis.gr/

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/

Συνεδριάζει την Τρίτη 13/3/2012 το Δημοτικό Συμβούλιο

Την Τρίτη 13/3 και ώρα 19:45 στην Ειδική Αίθουσα Συνεδριάσεων "Κώστας Κονδύλης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με τα εξής θέματα προς συζήτηση:

1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις εργασίες συντήρησης - ανακατασκευής στην  πλ. Εθνικής Αντίστασης
2.      Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου
3.      Ορθή επανάληψη της 40/2012 σχετικά με τη λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων της πρόσκλησης και έγκριση συμμετοχής  στο ΕΠΠΕΡΑΑ - Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτήρια  με την υποβολή προτάσεων για κτήρια του Δ. Ηλιούπολης

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι σοβαρές προτάσεις συζητούνται στην πόλη μας και στο δημοτικό συμβούλιο

gabriel_arampatzisΔεν είμαι υποστηρικτής αυτού του είδους του διαλόγου, όμως στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 5-3-2012 δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθώ για το συγκεκριμένο θέμα, οπότε θα απαντήσω εδώ και στην επιστολή του  γραφείου τύπου με θέμα  «Η αλήθεια για τη συμμετοχή του Δήμου σε πρόγραμμα για ευάλωτες ομάδες».
Μετά λοιπόν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συμβούλιο της Δευτέρας και την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σάς επιστρέφω το χαρακτηρισμό «άγνοια» συμπληρώνοντας μία λέξη «δημοκρατίας».
Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας,  η δημοτική παράταξη της διοίκησης συζήτησε το θέμα και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης ενημερώθηκαν. (Ευτυχώς που υπάρχει και ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Ευάγγελος Γιωργάκης και συχνά μάς ενημερώνει στα δημοτικά συμβούλια  σχετικά με τη λειτουργία της δημοτικής παράταξης).
Κατά τη γνώμη σας οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί σχετικά με το θέμα; Ειδικά όταν η διοίκηση γνωρίζει ότι στο νομικό πρόσωπο ΚΑΦΑΔΗΛ δεν εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Του Κιόρογλου Αθανασίου

kioroglouΠρος: Τον Δήμο Ηλιούπολης υπόψη του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κυρίου Χατζηδάκη Γεώργιου

Να Κοινοποιηθεί (προς ενημέρωση και αξιολόγηση, εγκαίρως):
1ον) Στην πρόεδρο του Δ.Σ. κυρία Ζανία Ευφημία
2ον) Στους/στις επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων
3ον) Στους αρμοδίους τεχνικούς που μελετούν την πλατεία

Κυρίες και Κύριοι  

Στα πλαίσια της εξαγγελθείσης (έστω και καθυστερημένα) διαβούλευσης και σε συνέχεια, των προτάσεων που έκανα πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο όπου συζητιόνταν το θέμα αυτό έχω να σας παραθέσω μια πιο λεπτομερή και εμπεριστατωμένη πρόταση. Στηριζόμενος στις γενικές τεχνικές γνώσεις και στην μακροχρόνια πείρα που έχω, καθώς και ως ενεργός πολίτης που έχει αισθητική άποψη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ελλάδα…ο κόσμος, σήμερα. Προβληματισμοί, προοπτικές

problimatismoi_prooptikesO «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου», στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού & Μνήμης Γρ. Λαμπράκη, οργανώνει κύκλο συναντήσεων, με τρεις σημαντικούς έλληνες συγγραφείς και στοχαστές, που διακρίνονται για την ανεξαρτησία και την τόλμη της σκέψης τους, για να γνωρίσουμε από κοντά το έργο τους, να συζητήσουμε τα προβλήματα που απασχολούν τον σύγχρονο Έλληνα, και να αναζητήσουμε από κοινού διεξόδους και προοπτικές:
Δευτέρα, 12 Μαρτίου:
Χρήστος Γιανναράς - Έχει νόημα η εμμονή στην ελληνικότητα;

Διαβάστε περισσότερα...
 
17/3/12 Ανακύκλωση κινητών
Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, διοργανώνει, σε συνεργασία με τη VODAFONE και τον ΣΚΑΪ, δράση ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων με τα αξεσουάρ τους, όπως μπαταρίες, φορτιστές, hands free, blue tooth κ.λπ
Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται από υλικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον, εάν καταλήξουν στους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) ή και σε παράνομες χωματερές.
Στόχος του Δήμου είναι η συνειδητοποίηση από το δημότη της σημασίας που έχει η ανακύκλωση για την προστασία της φύσης και του ανθρώπου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012, από τις 11:00 έως τις 14:00, στην πλατεία Φλέμινγκ του Δήμου μας, όπου θα συγκεντρώνονται παλιά κινητά και αξεσσουάρ, για να σταλούν για ανακύκλωση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

anexartiti_koinwnia_politwnΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ
Ηλίου φαεινότερο είναι πλέον, ότι το μόνο «πράσινο» που γνωρίζει και υπερασπίζεται ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος είναι ο πράσινος ήλιος της κομματικής παράταξης που τον ανέδειξε. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη "σφαγή" των δένδρων και θάμνων στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης εις το όνομα του τελούμενου "έργου" της Δημοτικής Αρχής, που έμελλε να βαπτιστεί ως «Εργασίες συντήρησης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης» προς παραπλάνηση των πάντων;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Bγήκαν οι βαθμολογίες των junior - Η Ασπασία Αυγέρη του Α.Ο.Α Ηλιούπολης πρώτη στην κατηγορία της
juniors-ilioupoli11_408Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τις βαθμολογίες στην κατηγορία των juniors μετά το πέρας του 1ου Πανελλαδικού πρωταθλήματος που έλαβε χώρα σε Γουδή, Παπάγου και Ηλιούπολη. Παράλληλα, βγήκε η προκύρηξη για το 2ο Πανελλαδικό στην Θεσσαλονίκη 21-27 Μαρτίου.
Το πρώτο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Open της Ε.Φ.Ο.Α ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις νέες βαθμολογίες των "πιτσιρικάδων".
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ) ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 19.30, στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Βουλιαγμένης & Εθνάρχου Μακαρίου), ο Γιώργος Νταλάρας επισκέπτεται την πόλη μας, για να μας χαρίσει μία υπέροχη μουσική βραδιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης & σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του «Γρηγόρης Γρηγορίου», στο πλαίσιο των συναυλιών που προσφέρει ο Γιώργος Νταλάρας σε δέκα περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά και είναι μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής, που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

logo_iliou_polisΤις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι θεατές ενός παράλογου και κακοστημένου έργου που παίζεται στην πόλη από την Δημοτική Αρχή.
Με ένα τρόπο αδιαφανή, προφανέστατα αντιδημοκρατικό, κινούμενοι πέρα από τα όρια της νομιμότητας, ο κ. Δήμαρχος και η παράταξή του προσπάθησαν να αναμορφώσουν την κεντρική πλατεία της πόλης μας και να προβούν σε επεμβάσεις που προφανέστατα θίγουν την φυσιογνωμία της και αλλάζουν τον τρόπο χρήσης της, παραχωρώντας συγχρόνως και τμήμα της στην ιδιωτική εκμετάλλευση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μto_sxoleio_poy_oneireyomaiε  συμμετοχή και ανταπόκριση που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ολοκληρώθηκε το 1ο Μαθητικό Διήμερο Εκδηλώσεων με θέμα «το σχολείο που ονειρεύομαι» που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων.
   Οι αίθουσες του Δημοτικού άλσους αποδείχθηκαν πολλές φορές μικρές για να φιλοξενήσουν τους μαθητές ,τους Γονείς και τους επισκέπτες .
   Η εκδήλωση όχι μόνο πέτυχε τον στόχο της , να συγκεντρώσει την πόλη γύρω από τα παιδιά της  αλλά έστειλε και ένα ηχηρό μήνυμα  με πολλούς αποδέκτες για το πώς τελικά είναι το σχολείο που ονειρεύονται τα παιδιά μας , αλλά κ την ευθύνη που έχουμε εμείς για να διεκδικήσουμε και να κάνουμε πράξη τα όνειρα  τους .

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η αλήθεια για τη συμμετοχή του Δήμου σε πρόγραμμα για ευάλωτες ομάδες
Για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σε σχέση με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική εφημερίδα «City of ilioupolis», με τίτλο «Σε λάθος χρονική στιγμή», που υπογράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Νέα Δημοτική Κίνηση και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π. «Κ.Α.Φ.Α.Δ.Ηλ. - Π. Πεντάρης, κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, το οποίο αποδεικνύει αν όχι σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας, τουλάχιστον άγνοια και επιφανειακή αντιμετώπιση ενός πολύ σοβαρού θέματος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΑΚ - Εκτεταμένες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στην Κεντρική Πλατεία εν αγνοία των πάντων.

Αλλαγή χρήσης σημαντικών τμημάτων της Κεντρικής Πλατείας με δραστική μείωση του αστικού πρασίνου με αμφίβολο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

enak_plateia

 
Ένα βήμα μπρος και δύο βήματα πίσω το περιβάλλον στο Δυτικό και Κεντρικό Τομέα της Αθήνας

 Σημαντικές χρονικές καθυστερήσεις και αοριστίες ως προς την αντιμετώπιση τριών σημαντικών εκκρεμοτήτων στην εκπόνηση σχεδίων για το περιβάλλον της Αθήνας, στο Ποικίλο Όρος, στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» των Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού και στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσίων (Συγγρού) στο Δήμο Ζωγράφου προκύπτουν από τις απαντήσεις των  αρμοδίων Υπουργείων στις αντίστοιχες  ερωτήσεις που κατέθεσε το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης.

Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Των δημοτικών συμβούλων ΣΟΦΗ ΓΙΩΡΓΟΥ & ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

sofis_kokotinisΑγαπητοί συμπολίτες,

Με τη κοινή μας ανακοίνωση αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για ορισμένα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του, που όμως στη τελευταία συνεδρίαση μας οδήγησαν στην αναγκαστική μας αποχώρηση.
Είναι γεγονός ότι αρκετές φορές επικρατεί στις συνεδριάσεις του συμβουλίου ένταση σαν αποτέλεσμα των απόλυτα διαφορετικών προσεγγίσεων πάνω σε σημαντικά προβλήματα που αφορούν τους πολίτες και την πόλη. Όμως γενικά επικρατούσε μια ορισμένη ψυχραιμία και ένα ήθος που θα μπορούσε να θεωρηθεί ανεκτό από όλες τις πλευρές.
Στη τελευταία όμως συνεδρίαση η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο και μας ανάγκασε να οδηγηθούμε στην αποχώρησή μας μετά τις απαράδεκτες ανταλλαγές ύβρεων και πρωτοφανών χαρακτηρισμών, με βασική ευθύνη του δημάρχου κ. Βαλασόπουλου και του προέδρου του ΚΑΦΑΔΗΛ, κ. Γιαννόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, τιμώντας την Ελληνίδα Γυναίκα για τη συμβολή της στην Εθνική Αντίσταση και στους  κοινωνικούς αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία και Κοινωνική δικαιοσύνη,  διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης, εκδήλωση με θέμα: «Η  Ελληνίδα Γυναίκα στην Εθνική Αντίσταση και η σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Μάρτη στις 18.00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου & Μ. Αντύπα).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε λάθος Χρονική Στιγμή

gabriel_arampatzis

Διανύουμε όλοι μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μία άνευ προηγουμένου κοινωνική, οικονομική και πολιτική κρίση, η οποία πλήττει όλους μας και κυρίως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Το νομικό πρόσωπο του Δήμου ΚΑΦΑΔΗΛ σε κάθε διοικητικό συμβούλιο έρχεται αντιμέτωπο με την απαλλαγή τροφείων τόσο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όσο και στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά». Πρόσφατα μάλιστα στο διοικητικό συμβούλιο τέθηκε ακόμα και το θέμα σίτισης παιδιών της Α/βάθμιας εκπαίδευσης, γιατί δυστυχώς κάποιες οικογένειες της πόλης μας δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές, βασικές τους ανάγκες.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Από τον παραγωγό στον καταναλωτή η πατάτα στο Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές δυσκολίες, σε συνεργασία με τους Δήμους Καισαριανής, Ζωγράφου και Βύρωνα, προχώρησε σε συνεννόηση με πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου, για την προμήθεια στους δημότες μας φτηνής πατάτας, χωρίς τη διαμεσολάβηση των μεσαζόντων.
Όσοι από τους δημότες ενδιαφέρονται, μπορούν να προμηθεύονται πατάτες απευθείας από τους παραγωγούς, στην τιμή των 0.30€ το κιλό, κατόπιν σχετικής παραγγελίας. Οι πατάτες θα παραδίδονται στους καταναλωτές σε συσκευασίες των 20 κιλών, στον ανοιχτό χώρο της πλατείας Π. Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ), σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυριακάτικη προβολή για παιδιά

gios_kynhgwn_aetoyΑυτή την Κυριακή, στο Δημοτικό μας Θέατρο, στις 11.00, θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο η παιδική ταινία:
Ο Γιός του κυνηγού των αετών
Σουηδία
-Γερμανία, 2009, έγχρωμη, 87 λεπτά, The Eagle Hunter's  Son
Σκηνοθεσία
: Rene Bo Hansen
Ερμηνεία:
Asilbek Badelkhan, Serikbai Khulan, Bazarbai Matei, Mardan Matei
Δώδεκα ετών ο Bazarbai δεν μοιάζει με τ' άλλα αγόρια των Νομάδων της ηλικίας του. Ονειρεύεται ν' αφήσει τα πράσινα λιβάδια του χωριού του, κάπου στη Δυτική Μογγολία, και ν' ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πόλης: το Ουλάν Μπατόρ. Αλλά ο πατέρας του Bazarbai έχει τις δικές του φιλοδοξίες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΟΥ – πόλις ανθρώπινη πόλη

dentrofiteysi_elliniko_hliou-polisΤην Κυριακή 4-3-2012 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού με σύνθημα «να διεκδικήσουμε το χώρο του αεροδρομίου Ελληνικού» με την συμμετοχή φορέων και πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Στα πλαίσια της άνω εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση ελιών σε συγκεκριμένο χώρο.
Η δημοτική μας κίνηση συμμετείχε στην άνω εκδήλωση, με αντιπροσωπεία της και τον επικεφαλής της Χρήστο Κοκοτίνη και  φύτεψε συμβολικά οκτώ ελιές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων ΓΙΑ ΤHN ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Στα μέτρα που καθημερινά εξαπολύουν εναντίον μας όπως την ανεργία, την επιβολή χαρατσιών, τη μείωση ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την εμπορευματοποίηση της υγείας, της παιδείας φέρνουν κυβέρνηση και συνοδοιπόροι της το νομοσχέδιο της απελευθέρωσης των ναρκωτικών που επεξεργάζονται χρόνια τώρα.
Οι προφάσεις ότι σέβονται την ελευθερία μας για να κάνουμε χρήση σε ό,τι εμείς θέλουμε, ότι με την απελευθέρωση θα μειωθούν οι χρήστες, ότι θα βοηθηθούν οι εξαρτημένοι, δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν. Το εγχείρημα της απελευθέρωσης της χρήσης του χασίς και των υποκατάστατων σε άλλες χώρες είναι αποκαλυπτικό. Στην Ολλανδία αποφασίστηκε η αποποινικοποίηση των ναρκωτικών την περίοδο όπου εκεί αναπτυσσόταν ένα μεγάλο αντιπολεμικό κίνημα. Τώρα το ποσοστό όσων κάνουν καθημερινή χρήση κάνναβης ξεπερνά το 80%.
Διαβάστε περισσότερα...
 

Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: