Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεκτρονική έκδοση με νέα από την Ηλιούπολη - www.cityofilioupolis.gr

www.cityofilioupolis.gr Ηλεκτρονική έκδοση με νέα και χρήσιμες πληροφορίες από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cityofilioupolis.gr πατήστε εκεί like για να παρακολουθείτε τα νέα μας!
Το group της πόλης μας στο Facebook
http://www.facebook.com/groups/104046702964691/

Προβολές για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο

paidikes_provolesΣτο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Έτος Πολιτισμού & Μνήμης Γρ. Λαμπράκη το οποίο διανύουμε, η Δημοτική Αρχή  ανοίγει τις πόρτες του Θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου στα παιδιά της πόλης μας.
Για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, κάθε Κυριακή πρωί, 11.00 - 13.00, στο κλειστό Δημοτικό μας Θέατρο (είσοδος από οδό Κουντουριώτη), θα προβάλλονται δωρεάν ταινίες  για παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.
Οι ταινίες, οι οποίες έχουν όλες τιμηθεί με πλήθος βραβεύσεων, έχουν επιλεγεί με υψηλά ποιοτικά κριτήρια, ούτως ώστε να έχουν όχι μόνο ψυχαγωγικό, αλλά και  παιδαγωγικό χαρακτήρα, προάγοντας ταυτόχρονα τόσο την αισθητική όσο και την ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΡΟΜΒΟΣ

romvosΤην Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 10.00 π.μ. έλαβε χώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηλιούπολης, παρουσία του Δημάρχου, η πολυαναμενόμενη Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που οργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΡΟΜΒΟΣ, στα πλαίσια του πολύχρονου πια θεσμού του Σ.Ε.Π. που εισήγαγε στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, με τίτλο «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα», που απευθυνόταν στους μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου και στους γονείς τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
 
Σπύρος Τζόκας - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ
tsokas_ypesΣυναγωνιστές, συναγωνίστριες.
Κατατέθηκε Το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ με την επωνυμία: "Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση, την αποκεντρωμένη διοίκηση και τη μεταναστευτική πολιτική" και με το οποίο ρυθμίζονται θέματα των ΟΤΑ α΄Βαθμού, μεταξύ των άλλων.
Ακολούθησε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό.
Στην κοινή συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών που είχαν  το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, οι εκπρόσωποι των Παρατάξεων  και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στις 8 Φλεβάρη 2012  με αντικείμενο τις ενστάσεις και τις διαφωνίες τους με τις διατάξεις του σχεδίου νόμου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών δέχτηκε να υπάρξουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε διατάξεις που έχουν προκαλέσει τη διαφωνία της Αυτοδιοίκησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ15 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΣΤΡΟΜΠΡΑΜΣΚΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΗΣ

agia_marinaΤην Κυριακή 12 Φεβρουαρίου με όρθρο που θα εκκινήσει στις 7:30 και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τιμήσουμε στην ενορία της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την ανάμνηση της καταθέσεως του εικονίσματος της Θεοτόκου Οστρομπράμσκας στο Ναό μας. Των λατρευτικών εκδηλώσεων θα προεξάρχει ο Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, ως εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και θα συμμετάσχουν Πολωνοί κληρικοί, διπλωμάτες και εκπρόσωποι της Πολωνικής κοινότητας Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΠΟΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 8μμ

enal_drasiΤην Παρασκευή 17/2 οι ΠΟΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ. ΔΡΑΣΗ προγραμματίζουν τη βραδινή ποδηλατοβόλτα στο ιστορικό σπίτι των τριών επονιτών στον Υμηττό

Η ποδηλασία  θα ξεκινήσει από τη Βούλα  (Αφετηρία  Τραμ ) και θα  ακολουθήσουμε τη διαδρομή Παραλιακή Λεωφόρος-Πρίγκηπος Πέτρου-Λεωφ.Βουλιαγμένης -Δάφνη-Πλ. Υμηττού. Αφού επισκεφθούμε το ιστορικό «Κάστρο των Επονιτών» θα έχουμε την ευκαιρία να τσιμπήσουμε και να πιούμε το ποτάκι μας σε ένα από τα πιο παλιά κουτούκια της Αθήνας, στην Ταβέρνα του Βαρδή στην Πλατεία Υμηττού. Εδώ θα κάνουμε   στάση για μία ώρα  και στη συνέχεια θα  επιστρέψουμε στην αφετηρία του  Τραμ Βούλας από την ίδια διαδρομή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενημέρωση σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο

l_iliou_polisΣτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30-1-2012   ο   επικεφαλής  της δημοτικής μας κίνησης ,  Χρήστος Κοκοτίνης έθεσε και πάλι, προ ημερήσιας διάταξης, το   θέμα  με  το « Χαράτσι» στον λογαριασμό  της ΔΕΗ  και  συγκεκριμένα να  συνεχίσει  να  συλλέγει ο Δήμος τους λογαριασμούς των συνδρομητών μας,  που πληρώνουν το λογαριασμό ρεύματος  χωρίς το χαράτσι και στη συνέχεια να τα επιδίδει νομίμως στη ΔΕΗ.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα ακολουθήσει την άνω διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ndk_logoΗ δημοτική παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Γιάννης Αναγνώστου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην κοπή της Βασιλόπιτας της παράταξης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:00
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Αναγνώστου Πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

 
Μαζική, ζωντανή και αισιόδοξη η παρουσία του κόσμου στην κοπή πίτας του ΕΝΑΚ.

logo-enotaytokiΚατακλύστηκε από κόσμο ο χώρος του Μουσείου Εθνικής αντίστασης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΝΑΚ την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Σύλλογος Ποντίων Η ΤΡΥΓΟΝΑ με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και απαγγελίες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φύτεψε Κι Εσύ Ένα Δέντρο Στο Ελληνικό

fytepse_ena_dentro_afissaΗ «Πρωτοβουλία για έναν αυτοδιαχειριζόμενο αγρό στο Ελληνικό», με την στήριξη του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, της «Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού» και άλλων κοινωνικών φορέων και συλλογικοτήτων, διοργανώνει την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 11 πμ, δενδροφύτευση, στον χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού,(είσοδος από περιοχή ΚΤΕΟ- πρόσβαση την από οδό Αεροπορίας, πίσω από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ) στα πλαίσια της Καμπάνιας «Φύτεψε κι εσύ ένα δέντρο στο Ελληνικό».

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι από τις 9/2/12 μέχρι τις 29/2/12 θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για πρόσληψή τους σε έργα αυτεπιστασίας των Δήμων. Ο Δήμος Ηλιούπολης θα ενταχθεί στο σχετικό πρόγραμμα, με έργα τα οποία θα ανακοινώσει όταν ολοκληρωθούν οι αναγκαίες διαδικασίες.
Οι προσλήψεις θα αφορούν σε συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαρκούς ή διακεκομμένης απασχόλησης, κατά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και έως 135 ημέρες ετησίως.
Αίτηση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλλουν άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18-65 ετών, που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα για τις παρακάτω ειδικότητες: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σίτιση απόρων μαθητών

Με διακριτικότητα και υπευθυνότητα διεκπεραιώθηκαν οι διαδικασίες για τη σίτιση άπορων μαθητών του Δήμου μας, έπειτα από συνεννόηση  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του Νομικού Προσώπου «Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.-Π.Πεντάρης», με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, τους Διευθυντές των σχολείων και τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων.
Ήδη  διανεμήθηκαν  στους   γονείς   γάλατα  για τα παιδιά, και  από  τη   Δευτέρα  13-2-2012 θα διανέμεται μεσημεριανό και βραδινό φαγητό για τους μαθητές σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ στο (πρώην ) αναψυκτήριο του Δημοτικού Άλσους «Δ. ΚΙΝΤΗΣ»

l_iliou_polisΣτο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο  (30/1/2012)  μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το θέμα του καθεστώτος και της χρήσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του (πρώην) αναψυκτηρίου του Δημοτικού Άλσους «Δ. ΚΙΝΤΗΣ».
Όπως είναι γνωστό -  μετά την λύση της «ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε.» και τη θέση της σε καθεστώς εκκαθάρισης με ευθύνη της παρούσας Δημοτικής Αρχής - και ειδικότερα από την Άνοιξη περίπου του 2011 μέχρι και σήμερα, οι παραπάνω εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνταν από φορείς, συλλογικότητες, αλλά και πολίτες της Ηλιούπολης στην βάση δύο κατευθύνσεων: αφενός να μην ιδιωτικοποιηθεί ο χώρος, κάτι που  οι άνω φορείς πέτυχαν, ενώ η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου επεδίωκε το αντίθετο,  αφετέρου να μην υποβαθμιστεί  και  να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό - πολιτιστικό στέκι που θα εκφράζει τον λαό της Ηλιούπολης και θα καλύπτει τις ανάγκες των φορέων της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας

Ηλιούπολη     07-2-2012
ΨΗΦΙΣΜΑ
     Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία των κατοίκων των αστικών κέντρων.
    Ζούμε κάτω από ένα πυκνό δίκτυο κεραιών κινητής τηλεφωνίας που μας βομβαρδίζουν με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, απειλώντας άμεσα την υγεία μας. Συμμετέχουμε όλοι, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να το έχουμε επιλέξει, στο μεγαλύτερο βιολογικό πείραμα στην ιστορία. Δεν υπάρχει ασφαλής έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ιδιαίτερα όταν αυτή είναι συνεχή σε 24ωρη βάση και για πολλά χρόνια, όπως τονίζουν ακόμα και διεθνείς οργανισμοί υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολλά τα προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης

neropontiΠλημμυρισμένοι δρόμοι, πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος από τη νεροποντή που έπληξε χθες την Ηλιούπολη. H δυνατή βροχή, το χαλάζι και οι θυελλώδεις άνεμοι δυσκόλεψαν τη ζωή της πόλης, προκαλώντας πολλά προβλήματα κυρίως σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον δρόμο.
H νεροποντή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια τα αυτοκίνητα πήγαιναν με βήμα σημειωτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού η βροχή εμπόδιζε την ορατότητα, οι πλημμυρισμένοι δρόμοι υποχρέωναν τους οδηγούς να οδηγούν όσο το δυνατόν πιο αργά, ενώ μεγαλύτερη ταλαιπωρία προκάλεσε η διακοπή της λειτουργίας πολλών φωτεινών σηματοδοτών. Πιο άτυχοι ήταν οι οδηγοί που βρέθηκαν στη Μαρίνου Αντύπα κοντά στα Κανάρια όπου ο η κυκλοφορία διακόπηκε λόγω φραγμένων φρεατίων.
Πτώσεις δέντρων σε καλώδια, καθώς και βλάβες σε δίκτυα μέσης τάσης ήταν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων και ανέμων, το αποτέλεσμα ήταν πολλά νοικοκυριά στην Κάτω Ηλιούπολη να μείνουν για ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να ταλαιπωρηθούν. Μεγάλο πρόβλημα προκλήθηκε και σε φωτεινούς σηματοδότες σε κεντρικά σημεία της πόλης.

 
Χρήση αίθουσας του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δ. Κιντής» από τους φορείς της πόλης

Κατά τη συνεδρίαση της 30/1/12, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η μία αίθουσα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δ.Κιντής» θα χρησιμοποιείται από φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας, σε συνεργασία με το Δήμο και τον «ΠΑΟΔΗΛ - Γρ. Γρηγορίου».

Ειδικότερα αποφασίστηκε η, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, παραχώρηση από το Δήμο της χρήσης της κάτω αίθουσας του Αναψυκτηρίου, σε όλους αδιακρίτως τους κοινωνικοπολιτικούς, πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης, κατά τις ημέρες και ώρες που θα ζητείται από αυτούς. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με απόφαση του Δημάρχου η παράταση άδειας χρήσης του κοινόχρηστου χώρου στο άλσος "Δημήτριος Κιντής"

Με απόφαση του Δημάρχου η παράταση άδειας χρήσης του κοινόχρηστου χώρου εντός του άλσους «Δημήτριος Κιντής», έκτασης τριακοσίων έντεκα 311τ.μ., σε ιδιώτη, για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων για το χρονικό διάστημα από 1/1/2012 έως 31/12/2012. Το τέλος χρήσης, σύμφωνα με τα όσα ορίστηκαν στις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων πενήντα τεσσάρων ευρώ 4.354 € ανά έτος.
Αναλυτικά η  απόφαση στη διαύγεια

 
Πρατηριούχος συνελήφθη στην Ηλιούπολη για χρέη ενός εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο ?
antlia_2Ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, ηλικίας 66 ετών, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ηλιούπολη για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1.103.962,75- ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
 
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης για τις νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων
Ανακοίνωση της  ΈΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που αφορά στην νέα εγκύκλιο που έδωσε στην δημοσιότητα το ΥΠΔΒΜ για τις νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων.

Αγαπητοί φίλοι,
Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να ανοίξει το τριώδιο πολύ νωρίς φέτος.
Η αναμενόμενη εγκύκλιος του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. που δίνει συνέχεια στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων δόθηκε στηνδημοσιότητα στις 30/1/2012.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ
Γνωστοποιούμε στους συμπολίτες μας τη δεύτερη εξώδικη δήλωση, που η Νομική Υπηρεσία του Δήμου κατέθεσε εκ μέρους δημοτών μας, για το ειδικό τέλος ακινήτων που εισπράττεται από τη ΔΕΗ.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως, λόγω του ότι υπάρχουν ακόμη αρκετοί δημότες που δεν υπέβαλαν αιτήσεις για αποστολή εξωδίκου για το θέμα αυτό, δεδομένης και της καθυστέρησης έκδοσης απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Δήμος Ηλιούπολης θα συνεχίσει να παραλαμβάνει αιτήσεις για αποστολή νέων εξωδίκων.
Τα σχετικά έντυπα θα βρίσκονται στο θυρωρείο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Προσφορά «Ψαρόσουπας» συνεχίζεται για τους μικρούς μας φίλους.      
  
psarosoypa Παιδική παράσταση «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Λεμπέση Ρυθμός Stage Ο Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη τηλ. 210 9750060) παρουσιάζει την Παιδική παράσταση «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Λεμπέση την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, πρωί στις 11:00πμ. Προσφορά στην τιμή εισιτηρίου 8€ για κάθε παιδί από 12€ αρκεί να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία θα σταλούν στο ταμείο το βράδυ του Σαββάτου.
Τι κάνει μια … Ψαρόσουπα σε μια μουσική σκηνή;

 

Μουσικό Μεζεδοταβερνείο "Το στέκι του Μπαρμπαλέκου"      
  
mparmpalekos1Κάθε Παρασκευή σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και με μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά της επιλογής σας, ποικιλία κρεάτων και άφθονο κρασί. Όλα αυτά μόνο με 17 ευρώ το άτομο.

Απαραίτητη η κράτηση μια μέρα νωρίτερα στο τηλέφωνο 210 - 9902411

Σοφ. Βενιζέλου 145 & Αλεξ. Παναγούλη (έναντι Αγ. Μαύρας)  Άνω Ηλιούπολη

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ

2012-02-02-anopotamonΤο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, το Πολιτιστικό Στέκι "Ανω Ποταμών", έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου του άλσους "Δ. Κιντής"
Την εκδήλωσή μας τίμησαν πολλοί φίλοι μας, και όλοι μαζί ... τιμήσαμε δεόντως τη συλλογική κουζίνα που είχαμε ετοιμάσει με διάφορες νοστιμιές.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Περί Βιβλίου PDF Εκτύπωση E-mail

Μεγάλη προσφορά στους φίλους του Cityofilioupolis.gr

15% έκπτωση στα χαρτικά

15% έκπτωση στα είδη δώρων

και 10% στο βιβλίο.

Επισκεφτείτε το βιβλιοπωλείο Ελ. Βενιζέλου 157, Ηλιουπολη Τηλ. 2109946717 Email perivivliou@gmail.com

Περισσότερα...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε την αλληλογραφία μας στείλτε απαντητικό e-mail με την ένδειξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ".
Ευχαριστούμε
Δημοσιογραφική Ομάδα Cityofilioupolis gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: