Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες - εκδότες του τοπικού και περιφερειακού Τύπου είχε η Β2 ΝΟΔΕ

15.03.11

 node_mmeΤην Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 6μμ συνήλθαν στα Γραφεία της Β2 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) οι ιδιοκτήτες-εκδότες του Τοπικού και περιφερειακού Τύπου γεωγραφικής αρμοδιότητας της ΝΟΔΕ κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ κ Ευάγγελου Κοκόση. Από τα Κεντρικά του Κόμματος παρέστη ο κ Βασίλης Κανούσης αναπληρωτής Υπεύθυνος Περιφ. ΜΜΕ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  Συμμετείχαν  οι περισσότεροι εκδότες Τοπικού Τύπου τους οποίους ευχαρίστησε ο πρόεδρος κ Κοκόσης για την παρουσία  τους σ' αυτή την συνάντηση γνωριμίας-ανταλλαγής απόψεων και ιδεών.  Οι παριστάμενοι εξέφρασαν τα προβλήματα  που τους απασχολούν με κυριότερο   το οικονομικό σε αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε και οι περισσότεροι έθεσαν το θέμα του «αγγελιοσήμου» το οποίο χαρακτήρισαν άδικο, αφού οι ίδιοι δεν συμμετέχουν στο Ταμείο των Δημοσιογράφων στο οποίο καταλήγει το αγγελιόσημο και ζήτησαν παρεμβάσεις για  να καταργηθεί ή έστω να μειωθεί, διότι επιβαρύνει πολύ την διαφήμιση.

Ο εκπρόσωπος του Κόμματος απηύθυνε ευχές και εξήρε την προσφορά των Εκδοτών στην ενημέρωση των δημοτών στους οποίους απευθύνονται με  έντυπα που διανέμονται δωρεάν και είναι πιό διεισδυτικά στις τοπικές κοινωνίες. Τέλος ο πρόεδρος κ Κοκόσης ζήτησε αμφίδρομη συνεργασία και υποστήριξη, υποσχόμενος μια νέα συνάντηση στο μέλλον με εξειδικευμένα θέματα και προτάσεις. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ Ευάγγελο Κοκόση ο γραμματέας Μιλτιάδης Μπαντής και ο υπεύθυνος νέων τεχνολογιών Γαβριήλ Αραμπατζής.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: