Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

21.03.11

018_asfaltosΧθές στην Ηλιούπολη

ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μία ώρα!

Χθες το βράδυ στο ύψος  της Μαρίνου Αντύπα 19, έχασαν την ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι. Ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Νίκος Λυκάκης και ο 22χρονος Πέτρος Δημητρόπουλος που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.
Κατεβαίνοντας την Λεωφόρο στην κατεύθυνσή της προς Αθήνα, συγκρούστηκε η μηχανή τους με αυτοκίνητο, έχασαν τον έλεγχο και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκαν με δεύτερο ΙΧ.
Απ'  ό,τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε με καθυστέρηση μιάς ώρας και αυτό στάθηκε μοιραίο για τις ζωές των παιδιών.
Σήμερα το μεσημέρι που ξαναπήγαμε στον τόπο του δυστυχήματος, γύρω από την ανθοστολισμένη κολόνα της νησίδας είδαμε πολλούς μαθητές  με δάκρυα στα μάτια  να συνομιλούν για τον άδικο χαμό των φίλων τους. Είδαμε επίσης οδειρόμενους συγγενείς με ανθοδέσμες, να ρωτάνε το μοιραίο : «γιατί»;
Αναρωτιέται κανείς, η διάλυση του Κράτους έφθασε μέχρι το ΕΚΑΒ; Ως πότε επιτέλους θα κάνουμε θυσίες νέων παιδιών στην άσφαλτο της πόλης μας, όπως έκαναν κατά την Βίβλο οι Χαναναίοι στον θεό τους τον Μολώχ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: