Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Απίστευτα γεγονότα έγιναν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. (23.2.11)

Μετά την απαξίωση και την υποτίμηση των εργαζομένων του Δήμου από τον Δήμαρχο Β.Βαλασόπουλο, σειρά είχαν οι Φορείς και τα Σωματεία της πόλης μας, αλλά και το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο σαν θεσμικό όργανο εκπροσώπησης όλων των δημοτών της Ηλιούπολης.

Από νωρίς, το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν κατάμεστο από μαθητές, γονείς, εκπρόσωπους Φορέων και Σωματείων της πόλης μας που διαφωνούσαν με την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συμφωνήσει ασυζητητί με τις προαποφασισμένες από την κυβέρνηση συγχωνεύσεις Σχολείων.
Χωρίς καν να ξεκινήσει το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από αρκετή ώρα αντεγκλήσεων, ο Δήμαρχος πραξικοπηματικά ανακοίνωσε ότι το θέμα έκλεισε και περνάει κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο με τις ψήφους της συμπολίτευσης !
Κι έγινε της τρελής.

Οι μεν μαθητές, γονείς, Φορείς κλπ να καταγγέλλουν (φυσικά μαζί με εμάς) την απαράδεκτη αυτή εξέλιξη και ενέργεια του Δήμαρχου, η δε Διοίκηση να προσπαθεί να μαζέψει κρυφά υπογραφές των Δημοτικών Συμβούλων για την νομιμότητα των ενεργειών της, εξαπολύοντας ταυτόχρονα με διαφορους "υποστηρικτές της", απειλές (και όχι μόνο) σε όσους διαμαρτύρονταν !
Τελικά, μετά από μια μεγάλη διακοπή, ανακοινώθηκε η αναβολή των εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (που δεν είχαν αρχίσει καν) για την επόμενη εβδομάδα.
Απίστευτα γεγονότα που θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές, από μια Διοίκηση που ευαγγελίζεται τις Δημοκρατικές της καταβολές και τα σοσιαλιστικά της ιδεώδη.

 ... για το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης

http://sergdh.blogspot.com/2011/02/blog-post_7854.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: