Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΣΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 11.2.2011


PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.02.11

pita_opsaΜε απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή των μελών, φίλων και επώνυμων πολιτών από όλους τους χώρους, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίττας του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α.), στο κέντρο διασκέδασης « Το Μυστικό » στο Δήμο Υμηττού, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 9:30 η ώρα το βράδυ.
«Εκεί ψηλά στον Υμηττό λοιπόν», το μυστικό της βραδιάς ήταν, ότι όλοι είχαν αμείωτο κέφι και πέρασαν αξέχαστα! Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Θεόδωρος Γεωργάκης και τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν  σε όλους τους παρισταμένους τις ευχές τους για το 2011 αλλά και την διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουν να κάνουν πράξη τον εθελοντισμό σε όλα τα επίπεδα μέσα από τις δραστηριότητες του ΟΠΣΑ,  με στόχο πάντα την ενημέρωση του πολίτη , την ανάπτυξη της πόλης, την λύση του προβλήματος και με την επισήμανση ότι, ιδιαίτερα για την αυτοδιοίκηση και τον αξιωματούχο που την υπηρετεί, σημασία έχει πρωτίστως να δημιουργεί και να αφήνει καθημερινά «το χνάρι της ψυχής του», προς  όφελος του Κοινωνικού συνόλου, διαφορετικά το αξίωμα δεν έχει καμία αξία.
Το ιδρυτικό μέλος του ΟΠΣΑ, ζωγράφος κ. Βάσω Ηλιακοπούλου , πρόσφερε στους δύο τυχερούς της βραδιάς , δύο δικές της εξαιρετικές γκραβούρες.

Ο Όμιλός μας συνεχίζει για 5η συνεχή χρονιά την δραστηριότητα του και ήδη αρχίζει τον πέμπτο κύκλο ομιλιών - συζητήσεων, που κινείται στα πλαίσια παρουσίασης των βασικών διατάξεων του Νόμου «Πρόγραμμα Καλλικράτης». Η πρώτη Ομιλία-Συζήτηση του Ο.Π.Σ.Α., στην οποία θα αναπτυχθεί η θεματική ενότητα «Σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων. Ο ρόλος δύο νέων θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του ΟΠΕ (Μαρίνου Αντύπα 86, Ηλιούπολη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: