Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Θεατρικά Δρώμενα στην Ηλιούπολη - Μια Παράσταση Αξιώσεων Ανέβασαν οι «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ»

27.01.11 taxideutesΜε ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε μια ακόμη θεατρική παράσταση της Πολιτιστικής Ομάδας «ταξιδευτές» που ανέβηκε τις τελευταίες μέρες στον μικρό και φιλόξενο χώρο των διοργανωτών. Αυτή την φορά παίχθηκε το έργο « «ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ» του Κώστα Μουρσελά σαν συνέχεια της παλιότερης επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Εκείνος κι Εκείνος» του ίδιου συγγραφέα. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Σπύρος Σταθάτος και Στέφανος Μυζίθρας στους ρόλους του Λουκά και του Σόλωνα «έδωσαν ρέστα» και θα τους ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες ηθοποιοί!
Το θεατράκι ήταν κατάμεστο από θεατρόφιλους που στο τέλος δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν για το ωραίο και το καλό που παρακολούθησαν. Συμμετείχαν επίσης και έπαιξαν καταπληκτικά οι ηθοποιοί Βάσω Μακράκη (επικεφαλής των «ταξιδευτών»), Ελίνα Μυζίθρα, Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος και Δημήτρης Βαμβόλης. Με μουσική υπόκρουση του Γρηγόρη Σαϊτά, σκηνοθεσία-φωτισμούς του Μάκη Τσεκούρα και φωτογραφία του Δημήτρη Τσεβά.
Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές της παράστασης που με πενιχρά μέσα αλλά πολλή όρεξη και μεράκι δημιουργούν στην καρδιά της πόλης μας μια αληθινή κυψέλη Πολιτισμού!
ΕΛΕΥΘ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: